7 bin TL'ye elektrogitar önerisi

Acaba iade edip Cort X100 mü alsam ya kafayı yiyecegim kararsız kaldım. Ama gerçekten hoş degil sesi ya.

Not: Yazdığım hiçbir mesajı çürütmediniz halen bekliyorum.
Firma / satıcı da benimle aynı şeyleri söylemiş. Farkında değilsin; çürüye çürüye ortalık koktu. Nerden tutsak söylediklerin elde kalıyor ve o kadar amatörce.
Daha fazla yazma lütfen, insanlara boşa masraf yaptırtacak, olmayan sorunlar üretiyorsun. Şu an gördüğüm kadarıyla boş yere gitarı değiştirmeye kadar gitmiş iş. Yazıktır.

Dostum büyük hatalar yapmışsın gibi duruyor. İşim bitince anlatacağım.
Ses kartı önerecek büyük ihtimalle

Son düzenleme:
Acaba iade edip Cort X100 mü alsam ya kafayı yiyecegim kararsız kaldım. Ama gerçekten hoş degil sesi ya.
Sadece gitarınızı ayarlayın iade etmenize gerek yok en başında size nasıl sap ayarını kontrol edeceğinizi söylemiştim burada bunu düşüne ne kadar işe koyulsaydınız belki şimdiye kadar düzeltmiştiniz.

İstersem yazarım zira size sormama gerek yok ayrıca firmanın müşteri hakları o video konusunda haklı olabilirler fakat ilk videoyu daha dikkatli izleyin gitarın sesi gerçekten bozuk ayrıca gitarın değiştirilmesini öneren ben değilim.

tutsak söylediklerin elde kalıyor ve o kadar amatörce.
Tutun o halde ben halen dediklerim ile ilgili bir eksiklik göremiyorum siz de belirtemiyorsunuz ben daha bu gitarı elime alıp da inceleyemedim ses kayıtlarından yola çıkarak olabilecek, olan sıkıntıların çözülmesine yardımcı olmaya çalışıyorum.

Hayır, analogun nimetini yeterince öğrendim ve analog diziyorum şu anda. İnsanlar değişir ve gelişir değil mi? Hatırladığım kadarıyla 20 senelik tecrübenizde bunu deneyimlemişsinizdir diye düşünüyorum.

Konu başındaki Unutulanlar adlı parça için bir amfi sorulması zaten saçma ki buna "Kozmos" diye yanıt vermek de büyük saçmalık. O kişi ya prosesörden alıyor o sesi ya da ses kartından.

Hatırladığım kadarıyla 20 senelik tecrübenizde bunu deneyimlemişsinizdir diye düşünüyorum.
Yanlış, 30 a yakın...
Hayır, analogun nimetini yeterince öğrendim ve analog diziyorum şu anda. İnsanlar değişir ve gelişir değil mi?
Bunu duyduğuma sevindim
Konu başındaki Unutulanlar adlı parça için bir amfi sorulması zaten saçma ki buna "Kozmos" diye yanıt vermek de büyük saçmalık. O kişi ya prosesörden alıyor o sesi ya da ses kartından.

Hepsi de olabilir, lakin özellikli bir ses yok ortada. Basit ama o duyduğunuz tondaki sesleri çıkarabilmek öncelike düzgün çalmayı, düzgün bir tuşeyi gerektiriyor bu da bir kaç yılınızı alır.

Sıkıntı şu; eline ilk defa gitar ve amfi alan biri hemen bu tonda ses çıkartabileceğini düşünüyor. Farklı bir şey duyunca "cızırtı" var diyor, bozuk sanıyor. Sorunu başka yerde arıyor, bazıları da biliyormuş yaklaşımı ile yangına körükle gidiyor.

Sonuç; boş yere gitar değiştirecek, boş yere ayar masrafı yaptıracak. Sapa girip Truss rod u çatlatacak / yalama yaptıracak. Finalde eline alınca gitarı gene o "cızırtı" yı duyacak.

Son düzenleme:

Neye bastıgımı görüyorum ama boş telde cızırtı var gibi.

Hiç bir sorunun yok kardeşim. Bir daha da şu konuya yazmayacağım.
Sen sorun aradıkça, sorunun ne olduğunu görmeden / bilmeden / dinlemeden öneri yaparlar burada. Boş yere parandan, hevesinden, gitarından olursun.

Ders al ve sonrasında keyifle çal gitarını.

Son düzenleme:

Gayet normal, elektro gitar çalıyorsun. Her gitarda cızırtı olur. Sap ayarını, köprü ayarını yaptır güzelce ve kullan. Tabii bozuklarsa ve başlangıçta öyle şeyler çalmayı hayal etme. En az 6 ayın var daha. Onda da düzgün çalamayacaksın zaten. Sadece en azından duyuluyor dersin o kadar. Düşündüğün kadar basit değil bu iş. Yıllarını, hayatını buna verenler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…