7 bin TL'ye elektrogitar önerisi

Hangisi daha uzun ömürlü gider. acaba

1719077651215.png

2 olan ile kıyasla attıklarınız mı iyidir sizce yoksa buradaki 2 numaramı.

Benim attıklarım arasında 2. olan örgülü yapısınıdan dolayı biraz daha dayanıklı olacaktır.

sizin fotoğrafını attıklarınız arasında fender olanlar çok kısa, kirlin olanlar ise görece biraz daha kalitesiz onun yerine boss, ibanez, ernie ball gibi markalardan bütçenize uygun olanı en az üç metre (önerimdir daha fazla ya da az tercih edebilirsiniz sizin kararınız.) olacak şekilde almanız daha iyi olacaktır.

2 olan ile kıyasla attıklarınız mı iyidir sizce yoksa buradaki 2 numaramı.

Bence benim attığımı tercih etmeniz daha iyi olacaktır.

Benim attıklarım arasında 2. olan örgülü yapısınıdan dolayı biraz daha dayanıklı olacaktır.

Sizin fotoğrafını attıklarınız arasında Fender olanlar çok kısa, kirlin olanlar ise görece biraz daha kalitesiz onun yerine boss, Ibanez, ernie ball gibi markalardan bütçenize uygun olanı en az üç metre (önerimdir daha fazla ya da az tercih edebilirsiniz sizin kararınız.) Olacak şekilde almanız daha iyi olacaktır.

Bence benim attığımı tercih etmeniz daha iyi olacaktır.

Ibanez olabilir bütçe arttırabilirim hangisi alınabilir

Sanırım tek fark renk digerleri çok pahalı önerdikleriniz fakat Ibanez olarak bu alabilirim eger 300 olanla farkı var ise daha iyi olacaksa alabilirim bunlar 3M sanırım.

Evet, tek renk farkları gibi duruyor. Bunları tercih edebilirsiniz ve ayrıca kirlin kablolardan daha uzun ömürlü olacağı kesin.

Evet, tek renk farkları gibi duruyor. Bunları tercih edebilirsiniz ve ayrıca kirlin kablolardan daha uzun ömürlü olacağı kesin.
teşekkürler

Hocam gitar geldi fakat tellere bastıktan sonra cızırtı sesi geliyor ne denir bilemiyorum aşırı derecede geliyor bu ses amfiden dolayı mı başlangıç olsun diye GP-1 amfi aldım ama sorun amfiden ise kozmos alacağım iade edebilirim.

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Hocam gitar geldi fakat tellere bastıktan sonra cızırtı sesi geliyor ne denir bilemiyorum aşırı derecede geliyor bu ses amfiden dolayı mı başlangıç olsun diye GP-1 amfi aldım ama sorun amfiden ise kozmos alacağım iade edebilirim.

Sap ayarı bozuk ya da saddleları aşırı alçak isterseniz siz uğraşmak yerine bir müzik mağazasına götürün eğer kendiniz uğraşmak isterseniz nasıl yapacağınızı anlatabilirim.

Not: Amfiden kaynaklı bir sorun değil ayrıca bu tür cızırtıları bir dahaki sefere clean ton üzerinde paylaşırsanız anlaması daha kolay olabilir.

Sap ayarı bozuk ya da saddleları aşırı alçak isterseniz siz uğraşmak yerine bir müzik mağazasına götürün eğer kendiniz uğraşmak isterseniz nasıl yapacağınızı anlatabilirim.

Not: Amfiden kaynaklı bir sorun değil ayrıca bu tür cızırtıları bir dahaki sefere clean ton üzerinde paylaşırsanız anlaması daha kolay olabilir.

Sap ayarı yapmak zor ise götüreyim kaça yaparlar veya nasıl yapılıyor.

Yeni alınan bir gitarda böyle sorun olması normal mi clean ton akşam atacagım eve gidince yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

Maliyeti çok tutmuyorsa gitar dükkanına gideyim yapımını izledim de şimdi sapı patlatma ihtimali varmış

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yükseklik ayarıyla ilgili olabilir mi acaba?

Son düzenleme:
Yeni alınan gitarlar için normal bir durum. Sap ayarı ise aslında zor değil sadece nereye nasıl çevireceğinizi bilmek gerekiyor. Bazı insanlar evde yapmak sakıncalı sapı eline alırsın falan diyor ama bence abartı. Fakat cızırtı var diye direkt sapa girişmek de büyük bir hata haberiniz olsun önce sol elden 1 parmağınız ile (ya da kapo ile) 1. perdeye bastırın sonra sağ el serçe parmağınız ile sap ile gövdenin birleştiği noktaya bastırın sağ el baş parmağınız ile 12. perdeye tık tık diye değdirin arada hafifi tık edecek kadar bir boşluk olmalı ne çok fazla ne de fretlere yapışık olacak kadar az. Bunu kontrol ettikten sonra ona göre karar verin.

Yeni alınan gitarlar için normal bir durum. Sap ayarı ise aslında zor değil sadece nereye nasıl çevireceğinizi bilmek gerekiyor. Bazı insanlar evde yapmak sakıncalı sapı eline alırsın falan diyor ama bence abartı. Fakat cızırtı var diye direkt sapa girişmek de büyük bir hata haberiniz olsun önce sol elden 1 parmağınız ile (ya da kapo ile) 1. perdeye bastırın sonra sağ el serçe parmağınız ile sap ile gövdenin birleştiği noktaya bastırın sağ el baş parmağınız ile 12. perdeye tık tık diye değdirin arada hafifi tık edecek kadar bir boşluk olmalı ne çok fazla ne de fretlere yapışık olacak kadar az. Bunu kontrol ettikten sonra ona göre karar verin.

Acaba attıgım videodaki gibi denesem çünkü anlattıklarınızı pek okuyunca anlayamıyorum video var mı yaptıklarınızı anlatan veya çekebilir misiniz attıgım videodaki adam cızırtı yapıyorsa aşagı diyor ne yapmalıyım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı