7 bin TL'ye elektrogitar önerisi

Her hafta olması daha iyi.

Hocanızın iyi olup olmadığını öğrenmeniz için bir taktik söyleyeceğim. Her istediğin şarkıyı çaldırıyorsa direkt uzak dur. Oraya repertuar yapmaya değil gitarı öğrenmeye gidiyorsun. Bir diğeri ise hocaya bir şarkıyı gösterip çalar mısınız dediğinde bahane gösteriyorsa (akortu farklı değilse) yüksek ihtimal çalamayacağı içindir. İyi bir gitarist kulağından duyduğu anda riffi çalabilmeli. Öylelerden de uzak dur. Hangi şehirdesin ve ders ücreti ne kadar?
Derse değil görüşmeye gittiğinizi anladım zaten. Yukarıda yazanlardan bahsediyorum. Ders başlayınca denersin. Cidden çok fazla kötü gitar çalıp hoca olan var. Beraber öğrenirsiniz artık öyle olursa ve ayrılmazsanız.

Derse değil görüşmeye gittiğinizi anladım zaten. Yukarıda yazanlardan bahsediyorum. Ders başlayınca denersin. Cidden çok fazla kötü gitar çalıp hoca olan var. Beraber öğrenirsiniz artık öyle olursa ve ayrılmazsanız.

Tamamdır.

Hocam merhaba hoca ile görüştük ve bana kendisinin aslında klasik dersi verdigini yogunlukla söyledi bana bir şeyler gösterecegini tekrarlayacagını sen çalışmazsan olmaz gibisinden şeyler söyledi acaba klasik yogunlukla olması sorun olur mu?

Son düzenleme:
Tamamdır.

Hocam merhaba hoca ile görüştük ve bana kendisinin aslında klasik dersi verdigini yogunlukla söyledi bana bir şeyler gösterecegini tekrarlayacagını sen çalışmazsan olmaz gibisinden şeyler söyledi acaba klasik yogunlukla olması sorun olur mu?

Klasik çalan birisi klasik çalıyordur. Eğer elektroya özellikle önem vermiyorsa sorun olacağını düşünüyorum.

Önümde gitarımı çaldı gayet başarılı çalıyordu bilemedim.

Şu anda kimin iyi kimin kötü çaldığını anlayabilecek seviyede olsan zaten o dediğim taktikleri söylemezdim. Derse gir, beğendiysen. Diyeceğim bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı