7 Bin TL'ye Samsung A9 Plus alınır mı?

pln220

Zeptopat
Daha fazla  
Maximum 7 bin TL'ye alınacak Samsung A9 Plus 8 RAM düşünüyorum, 4 RAM olanı da var ama işe yaramaz diyorlar, fikirlerinizi alabilir miyim ya da indirimli nereden alabilirim?

Hafif oyunlar haric oyun oynamam diyorsanız 4'luk olani gayet yetecektir.
Merhaba ben oyun için istemiyorum İngilizce çalışıyorum onun için video izliyorum aradada dizi film,nadiren ordan sosyal medya için 4 yeterli olur mu sizce

Merhaba ben oyun için istemiyorum İngilizce çalışıyorum onun için video izliyorum aradada dizi film,nadiren ordan sosyal medya için 4 yeterli olur mu sizce
Çünkü Aplus 8 ram ile 4 ram arasında 1700 tl fark var..

Çünkü Aplus 8 ram ile 4 ram arasında 1700 tl fark var..
Video için yeter ama sosyal medyada dar boğaz yaşarsınız.

Video için yeter ama sosyal medyada darboğaz yaşarsınız.

Bu nasıl bir sosyal medyaki 4 GB RAM'i dolduruyor?

Merhaba ben oyun için istemiyorum İngilizce çalışıyorum onun için video izliyorum arada da dizi film, nadiren oradan sosyal medya için 4 yeterli olur mu sizce.

Çünkü aplus 8 RAM ile 4 RAM arasında 1700 TL fark var.

Oyun oynanmadigi taktirde 4 GB RAM gayet yeterli olur ama depolama istiyorsaniz 8'lik alabilirsiniz.

Bu nasıl bir sosyal medyaki 4 GB RAM'i dolduruyor?

Oyun oynanmadigi taktirde 4 GB RAM gayet yeterli olur ama depolama istiyorsaniz 8'lik alabilirsiniz.
Siz bundan iki sene sonra herşeyin halen bu halde kalacağını nasıl garanti edebiliyorsunuz onu merak ediyorum. 4GB Ram ile 30 dan fazla sekme açamazsınız stabil kullanım için. Açıkçası öğrenci milleti ders çalışırken kaç sekme açık gezdiğini pek önemsemiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı