7 Bin TL'ye Samsung A9 Plus alınır mı?

30 sekmeden kastiniz ayni anda açık kalan sekme sayisiysa o kadar sekmeyi ayni anda açan birisi zaten tablet kullanmasin.

30 sekmeden kastiniz Google'da sag üstteki cikan kisimsa orasi önbellege alinip RAM'de yer kaplamiyor.

Iki sene sonra tableti sosyal medyada gezinemiyorsa gelsin parasini ben vereyim. Bilginiz yok fikriniz yok öneri vermeye çalışıyorsunuz. Üstüne söylenen doğruya karsi sacma orneklerle yanlisinizi diretiyorsunuz. Yapmayin.

Bilgimizin olmadığı yerlere yazmıyoruz sen hiç canını sıkma. Samsung üzerine ağır bir arayüz bindirmiş. Kim ne derse desin oneUI arka planda RAM'i yarı yarıya kullanır 4GB Ram ile deneyimle sabit. Ayrıca ben 4GB Ram'li bir cihaz kullanıyorum evet işlemcisi bu kadar güçlü değil ama Ram kullanımı artan işlemler yapınca cihazın şiştiğini ve teklemeye başladığını hissedebiliyorsunuz. Bir de depolama konusuna gelelim 64GB depolama yetersiz, sistem Android 14 + One Ui ile beraber yaklaşık 18 GB kadar bir alanı işgal edecektir. Ayrıca cihaz 2023 çıkışlı olduğu için güncelleme almaya devam edecektir. OneUI 6.1 yanlış hatırlamıyorsam 2.5 GB boyutunda idi. Sekme işinde ben ciddiyim sallama örnek vermiyorum şu an da 28 sekme açık ve hepsini kullanıyorum. Tamam haklısınız diyelim bu konuda herkes benim kadar sekme açık kullanmıyor olabilir. Saçmaladığımı veya bol keseden attığımı düşünmüyorum büyük ihtimalle mesajın üslubu yüzünden savunmaya geçmek istediniz. Üslubum rahatsız edici olduysa özür diliyorum. Ben öğrenci için 4 GB RAM'in yeterli olduğunu düşünmüyorum. Şu zamanda alınan bir donanım en az 5 yıl kullanılabilir olmalı benim gözümde ki bundan çok değil 3 yıl önce 2GB Ram yeterken bugün 4 GB ile acı çekiyorum. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ediyorum.

Olay şu bu tabletin hem 4gb hem 8gb olanı gördüm.
Kesinlikle 8gb olanı alsın. Yani 4/64 değil 8/128 olanı alınabilir...
İşlemcisi çok güçlü değil fakat; Bu fiyata satılan Lenovo modellerinden güçlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…