Joelmillerrr Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 216 Çözümler 1 27 Ekim 2024 #1 7 Days to Die 2 kişiyiz oyun bilgimiz yüksek ancak 2 kişi artık bir süre oynadıktan sonra sarmıyor ve bırakıyoruz. Mikrofonu olan kişiler varsa Skype üzerinden ekleşelim.
7 Days to Die 2 kişiyiz oyun bilgimiz yüksek ancak 2 kişi artık bir süre oynadıktan sonra sarmıyor ve bırakıyoruz. Mikrofonu olan kişiler varsa Skype üzerinden ekleşelim.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.774 Makaleler 1 Çözümler 25 27 Ekim 2024 #2 Oynamak isterdim ancak oyunu daha önce oynamadım. Kaç saatiniz var?
Joelmillerrr Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 216 Çözümler 1 28 Ekim 2024 #3 Benjamin the Ferel dedi: Oynamak isterdim ancak oyunu daha önce oynamadım. Kaç saatiniz var? Genişletmek için tıkla... İkimizinde 250 saati var ama sorun olmaz öğretiriz
Benjamin the Ferel dedi: Oynamak isterdim ancak oyunu daha önce oynamadım. Kaç saatiniz var? Genişletmek için tıkla... İkimizinde 250 saati var ama sorun olmaz öğretiriz
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.774 Makaleler 1 Çözümler 25 29 Ekim 2024 #4 Joelmillerrr dedi: İkimizinde 250 saati var ama sorun olmaz öğretiriz Genişletmek için tıkla... Skype kullanıcı isminiz nedir? Ekleşelim.
Joelmillerrr dedi: İkimizinde 250 saati var ama sorun olmaz öğretiriz Genişletmek için tıkla... Skype kullanıcı isminiz nedir? Ekleşelim.
Joelmillerrr Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 216 Çözümler 1 29 Ekim 2024 #5 Benjamin the Ferel dedi: Skype kullanıcı isminiz nedir? Ekleşelim. Genişletmek için tıkla... Arpeek, profil fotoğrafım buradaki ile aynı
Benjamin the Ferel dedi: Skype kullanıcı isminiz nedir? Ekleşelim. Genişletmek için tıkla... Arpeek, profil fotoğrafım buradaki ile aynı
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.774 Makaleler 1 Çözümler 25 29 Ekim 2024 #6 Joelmillerrr dedi: Arpeek, profil fotoğrafım buradaki ile aynı Genişletmek için tıkla... Bulamadım. Link falan var mıdır?
Joelmillerrr dedi: Arpeek, profil fotoğrafım buradaki ile aynı Genişletmek için tıkla... Bulamadım. Link falan var mıdır?
Joelmillerrr Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 216 Çözümler 1 31 Ekim 2024 #7 Benjamin the Ferel dedi: Bulamadım. Link falan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Keep your Skype conversations going in Teams Sign in to Microsoft Teams with your Skype account to continue your conversations. join.skype.com
Benjamin the Ferel dedi: Bulamadım. Link falan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Keep your Skype conversations going in Teams Sign in to Microsoft Teams with your Skype account to continue your conversations. join.skype.com
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.774 Makaleler 1 Çözümler 25 1 Kasım 2024 #8 Joelmillerrr dedi: Keep your Skype conversations going in Teams Sign in to Microsoft Teams with your Skype account to continue your conversations. join.skype.com Genişletmek için tıkla... Ekledim hocam.
Joelmillerrr dedi: Keep your Skype conversations going in Teams Sign in to Microsoft Teams with your Skype account to continue your conversations. join.skype.com Genişletmek için tıkla... Ekledim hocam.
PEDER53 Kilopat Katılım 7 Mart 2019 Mesajlar 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 9 7900x Rtx 4070 16 GB Ram Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #9 Bende en modlu oynuyordum bayağıdır oynamıyorum hala oynuyorsanız katılmak isterim.
Joelmillerrr Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 216 Çözümler 1 2 Kasım 2024 #10 PEDER53 dedi: Bende en modlu oynuyordum bayağıdır oynamıyorum hala oynuyorsanız katılmak isterim. Genişletmek için tıkla... Olur hocam gelin sizde ekleyin oynarız 4 kişi
PEDER53 dedi: Bende en modlu oynuyordum bayağıdır oynamıyorum hala oynuyorsanız katılmak isterim. Genişletmek için tıkla... Olur hocam gelin sizde ekleyin oynarız 4 kişi