Çözüldü 7 GB boyutunda mp4 dosyası açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OneManCTW

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar aynı telefondan aynı şekilde çekilmiş 6-7 video var ve hepsi açılırken en önemlilerinden ve en uzunlarından biri olan 7.11 GB boyutundaki mp4 dosyasını açamıyorum. Sanırım kaydedilirken kayıt yarım mı kaldı noldu bilemiyorum. Teknoloji bu kadar gelişmişken bu 7GB dosyadan kurtarabildiğimiz görüntüyü kurtarma vs yollar var mıdır acaba? GOM, VLC codec packlar vs her şey ile denedim açamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Untitled.png
    Untitled.png
    17,6 KB · Görüntüleme: 125
Hata veriyor mu ?
VLC ile açmaya çalıştığımda bir süre alttaki animasyonla yükleniyor sonra hiçbir şey olmuyor uyarı gelmiyor. GOM ile denediğimde böyle diyor.

Yani buradan temel şeyleri önerebilirim video özel değilse uplad edip link atabilir misiniz?
Ben de yükleyip denemenizi çok isterim fakat video özel ve insanların haberi olmadan yapmak istemem. Siz üst düzey de olsa yapılabilecek temel ve üst seviye işlemleri bana söylerseniz ben de elimden geldiğince araştırarak elimden gelen her şeyi yapmaya çalışırım.

Dosya Ekleri

• Untitled.png
    Untitled.png
    42,4 KB · Görüntüleme: 87
VLC ile açmaya çalıştığımda bir süre alttaki animasyonla yükleniyor sonra hiçbir şey olmuyor uyarı gelmiyor. GOM ile denediğimde böyle diyor.

Ben de yükleyip denemenizi çok isterim fakat video özel ve insanların haberi olmadan yapmak istemem. Siz üst düzey de olsa yapılabilecek temel ve üst seviye işlemleri bana söylerseniz ben de elimden geldiğince araştırarak elimden gelen her şeyi yapmaya çalışırım.
Telefonda da açılmıyorsa yapacak bir şey yok. O an kamerayı tuttuğun yerde ne olduğunu teknoloji bilemez maalesef. Görüntü alınmadıysa, bozulduysa geçmiş olsun.

Eğer telefonda açılıyorsa bir daha atmayı dene bilgisayara.

Telefonda da açılmıyorsa yapacak bir şey yok. O an kamerayı tuttuğun yerde ne olduğunu teknoloji bilemez maalesef. Görüntü alınmadıysa, bozulduysa geçmiş olsun.

Eğer telefonda açılıyorsa bir daha atmayı dene bilgisayara.
Anladım başka hiçbir method yok mu peki? Ortada 7 GB bir veri var yani ulaşım etkileşim ihtimali sıfır mıdır?

Yani buradan temel şeyleri önerebilirim video özel değilse uplad edip link atabilir misiniz?
Cevabınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sizin format değiştirmede codec pack ekleme gibi şeyleri yaptığınızı sanıyorum. Onarım sağlayan programları vereyim. Deneyin.
WonderShare (2 adet video onarmıştı, ilk bunu deneyin)
Video Repair Utility 3.1
EaseUS Data Recovery (sunucu hatası var, link koyamadım) (ücretli).

Wondershare denemiştim diğerlerini deneyip yazacağım teşekkürler.

Sizin format değiştirmede codec pack ekleme gibi şeyleri yaptığınızı sanıyorum. Onarım sağlayan programları vereyim. Deneyin.
WonderShare (2 adet video onarmıştı, ilk bunu deneyin)
Video Repair Utility 3.1
EaseUS Data Recovery (sunucu hatası var, link koyamadım) (ücretli).

Wondershare ile tekrar denedim Advanced repair kısmında sample istedi. Aynı şekilde çekilmiş bir sample seçtim ve videoyu tamir etti. Videoda görüntü yok fakat ses var. Teşekkür ederim. Video sanırım karanlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wondershare denemiştim diğerlerini deneyip yazacağım teşekkürler.

Wondershare ile tekrar denedim Advanced repair kısmında sample istedi. Aynı şekilde çekilmiş bir sample seçtim ve videoyu tamir etti. Videoda görüntü yok fakat ses var. Teşekkür ederim. Video sanırım karanlık.

Rica ederim ancak videonun çekildiğinden eminseniz razı olmayın diğer uygulamalar ile de deneyin lütfen sonuçta 7GB video. Sadece ses çıkmasının farklı bir nedeni de yüklediğiniz sample olabilir varsa elinizda başka sample onunla deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı