Komik olan sensin, deneme süresinde herşey konuşulur ve adam konuşulanlar doğrultusunda yetersiz ise şutlanır.Komiksin. Deneme süresinde para mı konuşmamı bekliyordun.
Komik olan sensin, deneme süresinde herşey konuşulur ve adam konuşulanlar doğrultusunda yetersiz ise şutlanır.Komiksin. Deneme süresinde para mı konuşmamı bekliyordun.
Hocam peki 7 gün 12 saat çalışıp asgarî ücret alan meslek grubunun sigortası var mı?
Maaş konuşmadan işe mi girilir? Biz ne verirsek onu alırsın mantığındalar herhalde.
Resmi yerler dışında bu her zaman böyledir, ilk 1 hafta işe yatkınlığına bakılır ona göre bir maaş belirlenir, kişi maaşı beğenirse o şekilde devam eder etmez ise ayrılır. Çalıştığı 1 hafta içinde Max maaş tutarı kişiye verilir yani mağdur olma gibi bir durum olmuyor. Şahsen biz Mobilya/Marangozlukta bu şekilde yapıyoruz ve diğer yerlerde de durum bu şekilde.
Hocam biraz rp yapıyorsun gibi geldi ama neyse.Hocam normalde 1 gün izin var ama ben 7 gün çalışmak istiyorum dedim.
Ben matbaa sektöründe bulunuyorum, işçi ya da çırak gelir konuşulur ve ona maaş beklentisi sorulur.
Öyle maaş konuşmadan iş olmaz, oluyorsa ahlaka sığmaz.
Adam bir haftasını parayı beğenmez ise boşa harcamış olacak.
Aynen rp yapıyorum.Hocam biraz rp yapıyorsun gibi geldi ama neyse.
Arkadaşımın çalıştığı iş yeri + gitgel yapa yapa kendileri çalışmamı istedilerHocam maaş konuşulmadan işe neden girdiniz
Aynen RP yapıyorum.
Arkadaşımın çalıştığı iş yeri + gitgel yapa yapa kendileri çalışmamı istediler.
Zaten bugün konuşacağım hocam. 1 hafta deneme süresi olduğu için bugünü bekledim.Yine de hocam gitgel yaparken sohbet ortasında kendileriyle konussaniz iyi olurdu bence gecikmeden konuşun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.