7. sınıf biri LGS'ye nasıl çalışmalı?

Yazan herkese teşekkürler, derslerimde kötü oldugum için LGS'den korkuyorum biraz. Günde 2 saat yeterli diyorsunuz değil mi?

Oyun bağımlısı olmadığım için çok mutluyum bu sayede derslerime odaklanabilirim diye düşünüyorum. Bir de okul başlayınca dershane, özel ders, Doping Hafıza falan gerekli olur mu?
Ben sadece okuluma gittim, son bir ay ders çalıştım. 1 sene boyunca 2-3 saat ders çalışırsan çok ciddiyim 500'ü zorlarsın.

Yazan herkese teşekkürler, derslerimde kötü oldugum için LGS'den korkuyorum biraz. Günde 2 saat yeterli diyorsunuz değil mi?

Oyun bağımlısı olmadığım için çok mutluyum bu sayede derslerime odaklanabilirim diye düşünüyorum. Bir de okul başlayınca dershane, özel ders, Doping Hafıza falan gerekli olur mu?

Devletin dershaneleri var orada tekrar yaparsin çıkacak konulardan çözüyorlar sanırsam yaz kampı oluyor onlara katıl.

Bu arada puana odaklanma dilime odaklan 410 yapıp % 4'e girdiğim denemede oldu 460 yapıp %4'e girdiğimide. Hedefin yüzde 10'a gireceğim yada 70.000 sıralama yapacağım tarzı olsun.

Bu yaz için neler yapmalıyım sence.
Direk süreç için sana öneri yapayım. Bak Türkçe çok önemli. Çok dikkat etmen lazım ve dil bilgisinde eksik bırakma. Paragraf için soru çözerek veya Rüştü Hoca izleyerek hem LGS hem de TYT Türkçe için taban yaratırsın kendine. Matematik için ilk konu anlatımlarıyla tüm bilgiyi kavra. Sonrasında sorular çözerek kendini alıştır. Fen için 3, 4 farklı kanaldan konu anlatımı izle. Fizik konuları için soru çok önemli. Onların tüm soru tiplerini bitir. Diğer konular için biraz soru çözmek yeterli olur ama fizik konularına önem ver. Yan dersler için her konu için 1 konu anlatımı yeterli olur. Soru bankası çözmen pek gerekli değil bence ama sana kalmış.

Bu yaz için yapacaklarım. Bolbol kitap okumak, 7.sınıf konularını tekrar etmek. Ve test çözmek olacak

Konu anlatımı için kanal önerisi var mı? Tonguç falan hiç sevmiyorum çok bayıyor.

Bu yaz için yapacaklarım. Bolbol kitap okumak, 7.sınıf konularını tekrar etmek. Ve test çözmek olacak

Konu anlatımı için kanal önerisi var mı? Tonguç falan hiç sevmiyorum çok bayıyor.
7. sınıfı neden tekrar ediyorsun ki? Git türkçe temelin yoksa türkçeye çalış bu yaz. Diğer sayısal konularını halledersin ama türkçe hemen hallolmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı