7. sınıf biri LGS'ye nasıl çalışmalı?

88 ortalamam vardı hocam cok zor sormuyorlar derstede hoca yaşlı oldugu için sürekli bağırış çağırış hiç ders işlemedik neredeyse.
Hocam bu duruma sakın takılmayın. Kendi evinizden çalışmaya bir başladınız mı gerisi geliyor. Hocalar size ne kadar öğretebilecek ki? 88 ortalamanızın olduğu sizin aptal olduğunuzu göstermez sadece dersinize düzgün bir şekilde çalışamadığınızı gösterir. Çünkü bu müfredatta Magnus Carlsen bile olsan çalışmazsan hiçbir şey olamazsın.

Kesinlikle hocam. Gereksiz bir rekabet var. Sanki işin sonunda mesleklerini kazanacaklar.
aynen hocam bu sene maşallah bizim çocuklar robot gibi, ah ah ama iyidi he 8.sınıf

LGS o kadar önemli mi sizce?
yani çok kötü veya çok iyi bir yere gitmediğin sürece çok bişey fark etmez, lisede zaten son 2 sene kendin çalışıcan üniversiteye bakıcan

aynen hocam bu sene maşallah bizim çocuklar robot gibi, ah ah ama iyidi he 8.sınıf

yani çok kötü veya çok iyi bir yere gitmediğin sürece çok bişey fark etmez, lisede zaten son 2 sene kendin çalışıcan üniversiteye bakıcan
valla yine olsa yine bu seneye dönmek isterdim 😆

Hocam 7.sınıf matematiğe calısmayın dediniz. Ne yapmalıyım?
yok olm asıl ona çalış ama istiyosan yine tüm ana derslerin ilk konularına bak ama özellikle matematik çünkü ilk 2 konudan baya soru sorarlar

Hocam 7.sınıf matematiğe calısmayın dediniz. Ne yapmalıyım?

Lisede rahatlar mıyım sizce.
yani son 2 sene hariç rahat olursun

LGS o kadar önemli mi sizce?
Kesinlikle değil. Ben LGS'ye girdiğimde bir sıkıntıyla cebelleşiyordum. Normalde %1'lik dilimlerde geziniyordum denemelerde. Kısacası yaşadığım sorunu şöyle anlatabilirim. Düşündüğünüz bir şeyi tekrardan düşünmek. Örneğin okuduğunuzda nasıl okuduğunuza odaklanmak. Bu sizi bir döngüye sokuyor. Sonrasında bu problemle sınava girdim sözelde kalem tutamaz haldeydim. Sonra sayısalda sanki vücudum noradrenalin salgıladı ve hiçbir şeyi hatırlamaz bir hale geldim. Öyle geldi geçti işte. Sınav bitecek ve ben 90 soruluk bir sınav için mi bu kadar streslenmişim diyeceksin. Rahat olamazsan hiçbir şey yapamazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı