7. sınıf öğrencisinin günlük rutini yeterli mi?

tosbacık

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
1 sene geç başlamış 13 yaşında 7. sınıf öğrencisiyim ve günde 10-20 soru matematik Türkçe 20-30 soru Fenden 5-10 soru çözüyorum. Defterimi okumuyorum çünkü yazımı anlayamıyorum. Sizce rutini geliştirmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 sene geç başlamış 13 yaşında 7. sınıf öğrencisiyim ve günde 10-20 soru matematik Türkçe 20-30 soru fenden 5-10 soru çözüyorum. Defterimi okumuyorum çünkü yazımı anlayamıyorum. Sizce rutini geliştirmeli miyim?

Yeterde artar zaten sınav konularını seneye görüceksin şu an okul sınavlarına odaklansan daha iyi olur çözeceksen paragraf çöz.

1 sene geç başlamış 13 yaşında 7. sınıf öğrencisiyim ve günde 10-20 soru matematik Türkçe 20-30 soru Fenden 5-10 soru çözüyorum. Defterimi okumuyorum çünkü yazımı anlayamıyorum. Sizce rutini geliştirmeli miyim?
Paragraf çözmen iyi olur sınav için, onun dışında okul sınavlarına bak. 7-8. sınıf konuları aman aman bağlantılı değil.

30 soruya tamamlasanız iyi olabilir.

Yeni konular

Geri
Yukarı