İskenderMan Picopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #21 Teşekkürler birde konunun dışına çıkacağım ama dramli ve dramsiz ssd oyunlarda fark eder mi
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.037 Çözümler 40 15 Ağustos 2025 #22 İskenderMan dedi: Teşekkürler birde konunun dışına çıkacağım ama dramli ve dramsiz ssd oyunlarda fark eder mi Genişletmek için tıkla... Nerdeyse hiç. Genelde dosya transferlerinde vs. Fark eder.
İskenderMan dedi: Teşekkürler birde konunun dışına çıkacağım ama dramli ve dramsiz ssd oyunlarda fark eder mi Genişletmek için tıkla... Nerdeyse hiç. Genelde dosya transferlerinde vs. Fark eder.
İskenderMan Picopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #23 Bugün aldığım SSD de DRAM yokmuş açtığım için iadede edemedim teşekkür ederim sadece oyun oynuyorum korkmuştum kötü performans alırım diye
Bugün aldığım SSD de DRAM yokmuş açtığım için iadede edemedim teşekkür ederim sadece oyun oynuyorum korkmuştum kötü performans alırım diye
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.037 Çözümler 40 15 Ağustos 2025 #24 İskenderMan dedi: Bugün aldığım SSD de DRAM yokmuş açtığım için iadede edemedim teşekkür ederim sadece oyun oynuyorum korkmuştum kötü performans alırım diye Genişletmek için tıkla... Yok hocam HDD olmadığı sürece ve hızı fazla düşük olmadığı sürece sıkıntı olmaz.
İskenderMan dedi: Bugün aldığım SSD de DRAM yokmuş açtığım için iadede edemedim teşekkür ederim sadece oyun oynuyorum korkmuştum kötü performans alırım diye Genişletmek için tıkla... Yok hocam HDD olmadığı sürece ve hızı fazla düşük olmadığı sürece sıkıntı olmaz.
İskenderMan Picopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #25 Samsung 990 evo Plus sizce nasıl biliyorum gen 5 veya dram değil