7 TL'ye Windows 10 Pro Key olur mu?

İninal kartımda 7.64 TL kaldı onunla da bunu alacağım bir deniyelim.

7/24 destek vermekte satıcı iptal olursa tekrar verebilir fakat bazı ayarları değiştiremezsin derken neyi kastettiniz anlayamadım.

Şirket lisansı olduğundan bazı ayarlar değişmez.

Windows etkinleştirme keyleri artık oldukça basit, internette bulunan keylogger ya da normal verdikleri keylerle bile etkinleştirebilirseniz ancak sorunları neler olabilir, bilmiyorum ama bedava ve kullanışlı, hiç para vermeye değecek bir şey olduğunu sanmıyorum etkinleştirme keylerinin.

Keylogger derken nasıl yani bu keyler zararlı yazılım mı?
@PashaReyiz arkadaş keylogger vs dedi bu keylerde keylogger çıkma gibi bir ihtimal var mıdır?

Keylogger derken nasıl yani bu keyler zararlı yazılım mı?
@PashaReyiz arkadaş keylogger vs dedi bu keylerde keylogger çıkma gibi bir ihtimal var mıdır?

Yok hocam bakmayın ona zaten yanlış bilgiden şikayet ettim banlamış.

Screenshot_1.png

Bilgilendirme için teşekkürler bir sorum olacaktı Windows 10 lisans anahtarlarında keylogger olma gibi bir ihtimal var mı? İnternetten bulunan keylerde dahil.

Hocam MAK keyler sisteme zarar vermez ancak iptal edilebilir önermeyiz o yüzden Amazon'dan alın en azından MAK key çıkarsa iade edersin MAK key olduğunu anlamanın en kolay yolu Google üzerinden keyi aratmak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı