70.000 TL araç tavsiyesi

Glx modelinde var diye biliyorum. Eğer Japon'dan anlayan bir ustanız varsa sıkıntı çıkarsa bile başınızı ağrıtmaz. Öyle kronik bir sorunu da yok bildiğim. Tabii 20 yaşından büyük araba bu fiyata alacağınız her aracın sorun çıkarma potansiyeli var.

Ya tabii ki sıfır arabada bile sorun çıkabiliyor. Yani demek istediğim şey sanayicilerle ahbap olmak istemiyorum. Olay o aslında. Ve bu arada sizin dediğiniz arabayı benim belirlediğim tutar arasında çok bulamadım. Baktığım yerse İstanbul Avrupa yakası olarak. Anadolu yakasına bakmadım.

Arıza durumunu bilemedim ama eli yüzü düzgün duruyor kuş serisi ve Broadway'lere göre.

Ben başta da belirtmiştim arıza çıkartmayan diye sırf eli yüzü düzgün diye sanayiden çıkmamak gibi düşüncem maalesef hiç yok. Kaldı ki zaten kuş serisi ve broadway düşünmüyorum sebeplerinden bir diğeri hidrolik direksiyon olmayışı ve bunu da başta belirtmiştim. Kuş serisinin bazı modellerinde mevcut ama neden şu anki kullandığım tarzda araç için tekrar araç alayım ki. Biraz ağırlığı olan araç düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı