70.000 TL Gaming laptop önerisi

Bütçe
70000

pLowstoneK

Megapat
Daha fazla  
Oyun için alınacak arkadaşım için bakıyoruz. Piyasadaki en iyi hangisi siz daha iyi bilirsiniz. Takip ediyorsunuz. Kronik sorunu olmasın, ısınma problemi olmasın. Bütçeye göre F/P olursa sevinirim, teşekkürler.

Hocam HP ve Lenovo'dan uzak durun onlarda sıkıntılı bildiğim. Ama şu sıralar birçok kişi GameGaraj'ın Slayer model laptopunu çok öneriyor. Genelde görüyorum ben şahsen ASUS'un TUF seriini kullanıyorum iyi bir laptop soğutucu ile bir sıkıntı yaşamadım 3 senedir. Ancak oyun için yeriniz var ise her zaman masaüstü daha iyidir.

Hocam HP ve Lenovo'dan uzak durun onlarda sıkıntılı bildiğim. Ama şu sıralar birçok kişi GameGaraj'ın Slayer model laptopunu çok öneriyor. Genelde görüyorum ben şahsen ASUS'un TUF seriini kullanıyorum iyi bir laptop soğutucu ile bir sıkıntı yaşamadım 3 senedir. Ancak oyun için yeriniz var ise her zaman masaüstü daha iyidir.
HP'nin Victus, Lenovo'nun LOQ serisi sıkıntılı.

Laptop linki

Nedense bir türlü ısınamadım o markaya. Fiyatları içindeki parçalara göre inanılmaz uygun oluyor. Sanki altından bir şey çıkacak gibi.
Yeni yeni ortaya çıktı sayılırlar popülerlik için fiyatları biraz uygun tutmalılar direk asus lenova hp gibi fiyatlarda tutsa insanlar bilindik marka alır tabiki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı