70.000TL laptop önerisi

Bütçe
70.000 TL
https://www.hepsiburada.com/acer-pr...ming-bilgisayar-nh-qlvey-003-pm-HBC00005CDKC8 göze çarpan bu ve ROG vardı. ROG fiyatı bulamadım ama.
@484334 hocam HP ve Acer hakim daha sağlıklı bilgi verebilir.

bunu da gördüm ancak işlemci, panel ve ram olarak victus daha iyi. gerçi ikisinin de kasasını pek beğenemedim. tuşlara basınca kasaları esniyor. Bu fiyat aralığı için yazık gerçekten bu durum.

rog ve omenleri de işim gereği numpad olmadığı için eliyorum. laptop kalmıyor alacak 😔

Bunu da gördüm ancak işlemci, panel ve RAM olarak Victus daha iyi. Gerçi ikisinin de kasasını pek beğenemedim. Tuşlara basınca kasaları esniyor. Bu fiyat aralığı için yazık gerçekten bu durum.

ROG ve Omen'leri de işim gereği numpad olmadığı için eliyorum. Laptop kalmıyor alacak 😔

Gigabyte Aorus 15 15BSF-73TR754SH i7-13700H 16GB 1TB SSD 8GB RTX4070 140W 15.6 QHD 165Hz Windows 11Â - ebrarbilgisayar.com şu aslında size hitap eden bence harika ürün. Stok yok gelir mi bilemem. Bir arkadaş yakın zamanda önerim üzerine satın aldı. Şimdilik memnun görünüyor
stok için iletişime geçerseniz makale ve deneyim bulabildiğim tüm a-Z araştırma kendi benzer kalite deneyimim var.

Gigabyte Aorus 15 15BSF-73TR754SH i7-13700H 16GB 1TB SSD 8GB RTX4070 140W 15.6 QHD 165Hz Windows 11Â - ebrarbilgisayar.com şu aslında size hitap eden bence harika ürün. Stok yok gelir mi bilemem. Bir arkadaş yakın zamanda önerim üzerine satın aldı. Şimdilik memnun görünüyor
stok için iletişime geçerseniz makale ve deneyim bulabildiğim tüm a-Z araştırma kendi benzer kalite deneyimim var.

şu numpadi bu laptoplardan çıkarma fikrini ilk kim ortaya attıysa 🙂 işim gereği numpad şart bana. ama laptop güzelmiş

HP sitesindeki yanlış bilgileri düzeltti. %100sRGB olması muhtemel. Bütün konuyu okumadım ama 70K'ya 4070 bakmayın 4080 bakın.
hocam konu sahibi sanırım 70.000' e bakıyor. Ben de konu açmadan araya sıkışıverdim. ben 60.000'e 4070 bakıyorum. Uygun mudur? 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı