70.000TL'ye kadar Intel işlemcili sistem önerisi

Bütçe
60000-70000
Hemen hemen denk kartlar, 7900 saf kas gücü yüksek, ben bilinen iyi olanın alınması taraftarıyım, DLSS 3.0 gayet başarılı, FSR 3.0 ne olur bilemiyoruz.
Hocam sırf Nvidia ve Dlss için 4070ti alınmamalı bence. Her oyunu Fsr olmadan oynatabilecek bir kart zaten. 24gb Vramı var.

Hocam sırf Nvidia ve Dlss için 4070ti alınmamalı bence. Her oyunu Fsr olmadan oynatabilecek bir kart zaten. 24gb Vramı var.
Sırf Nvidia ve DLSS için o kartı ben aldım Senin sistemin de Nvidia dostum memnun değil misin, ya da pişman mısın RX almadın diye

Çok teşekkürler arkadaşlar, 1-2 hafta içinde bu operasyonu tamamlamayı düşünüyorum
Yardımlarınız için tek tek teşekkür ederim.

Sırf Nvidia ve DLSS için o kartı ben aldım Senin sistemin de Nvidia dostum memnun değil misin, ya da pişman mısın RX almadın diye
Hocam ben uyguna buldum. İncehesaptan toplayınca bu kart 16.500 civarına geliyordu aldım. Ama bu fiyata AMD 7900XTX çok daha iyi bir seçenek.

Çok teşekkürler arkadaşlar, 1-2 hafta içinde bu operasyonu tamamlamayı düşünüyorum
Yardımlarınız için tek tek teşekkür ederim.
Hocam 1 2 haftaya fiyatlar sabit kalmaz ama en fazla toplam 5k civarı zam gelebilir. Sana tavsiyem o bütçeye 4070ti almaman. Ben kendim Nvidia sevip kullansam da mantık açısından şuan alabileceğin en iyi kart AMD'nin çıkarmış olduğu en güçlü kart olan 7900XTX olacaktır.

Ekran kartına katılmıyorum ama şu dönem her şeye zam geliyor maalesef
Ne alacaksan bir an önce almalısın dostum.

Ekran kartına katılmıyorum ama şu dönem her şeye zam geliyor maalesef
Ne alacaksan bir an önce almalısın dostum.
Hocam fikrinize saygı duyuyorum ama birisi 4070ti birisi 7900xtx hani yani yan yana bile getirilmemeliler bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…