70.000TL'ye kadar Intel işlemcili sistem önerisi

Bütçe
60000-70000
Çok teşekkürler arkadaşlar, 1-2 hafta içinde bu operasyonu tamamlamayı düşünüyorum :)
Yardımlarınız için tek tek teşekkür ederim.

Sırf Nvidia ve DLSS için o kartı ben aldım :D Senin sistemin de Nvidia dostum memnun değil misin, ya da pişman mısın RX almadın diye :)
Hocam ben uyguna buldum. İncehesaptan toplayınca bu kart 16.500 civarına geliyordu aldım. Ama bu fiyata AMD 7900XTX çok daha iyi bir seçenek.

Çok teşekkürler arkadaşlar, 1-2 hafta içinde bu operasyonu tamamlamayı düşünüyorum :)
Yardımlarınız için tek tek teşekkür ederim.
Hocam 1 2 haftaya fiyatlar sabit kalmaz ama en fazla toplam 5k civarı zam gelebilir. Sana tavsiyem o bütçeye 4070ti almaman. Ben kendim Nvidia sevip kullansam da mantık açısından şuan alabileceğin en iyi kart AMD'nin çıkarmış olduğu en güçlü kart olan 7900XTX olacaktır.

Hocam ben uyguna buldum. İncehesaptan toplayınca bu kart 16.500 civarına geliyordu aldım. Ama bu fiyata AMD 7900XTX çok daha iyi bir seçenek.

Hocam 1 2 haftaya fiyatlar sabit kalmaz ama en fazla toplam 5k civarı zam gelebilir. Sana tavsiyem o bütçeye 4070ti almaman. Ben kendim Nvidia sevip kullansam da mantık açısından şuan alabileceğin en iyi kart AMD'nin çıkarmış olduğu en güçlü kart olan 7900XTX olacaktır.
Ekran kartına katılmıyorum ama şu dönem her şeye zam geliyor maalesef :(
Ne alacaksan bir an önce almalısın dostum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı