70-100 bin TL beyaz sistem toplama

Bütçe
100000
Sogutma da onerecegim.

Sogutma da onerecegim.

50K GPU,
32K Islemci, Anakart, Kasa, SSD, RAM
5K PSU
6.5K Sivi sogutma.
Toplam 93.5K yapar. Sectigim islemci en iyi oyun işlemcisi.

Seçtiğim tüm görünen parçalar beyaz ve hepsi üst kalite bileşenler. Arkadasin onerdigi gibi her seviyeden parcalar bulunmuyor.
En dandiginden normaline kadar parcalar değil ve istediğiniz gibi bembeyaz.

Teşekkürler iki sistemde gayet güzel en isini seçip alacağım yardımınız için teşekkürler

Teşekkürler iki sistemde gayet güzel en isini seçip alacağım yardımınız için teşekkürler
İlk atılan sistem güzel falan değil. Arkadasın da bir şey bildiği yok. Beyaz istediniz beyaz attim. Diger oneri yapan arkadasin konudaki beyaz ifadesi umrunda bile olmadi. He gidipte kötüyü alacaksaniz siz bilirsiniz ben almiyorum sonucta siz aliyorsunuz.

Öyle diyorsanız doğrudur ama bir şey rica edeceğim. Technopat'ta çok takılmadığımdan bilmiyorum ama işlemci SSD RAM falan onların linkini göremedim acaba siz linkini attınızmı ya da ben mi göremedim. Aymadıysanız ismini bile verseniz yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle diyorsanız doğrudur ama bir şey rica edeceğim. Technopat'ta çok takılmadığımdan bilmiyorum ama işlemci SSD RAM falan onların linkini göremedim acaba siz linkini attınız mı ya da ben mi göremedim. Aymadıysanız ismini bile verseniz yeterli.

Hocam alintiladigim mesaja bakin. Asagida var her şey. Sinerji'den aliyorsunuz onlari hepsi ayni seyin icinde.

Sogutma da onerecegim.

Sinerji'de var onlar.
Ekran karti ayrı.
PSU ayrı.
Sivi sogutma ayrı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı