70-80 bin TL'ye R7-7800x3D RX 9070 XT sistem toplama önerisi

Bütçe
70-80k

muhammed44131

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar,

Şöyle bir sistem toparladım.

İşlemci: AMD Ryzen 7 7800x3D 4.2GHz 8 çekirdek 96MB önbellek soket AM5 tray işlemci.

Ekran kartı: PowerColor RX 9070 XT reaper 16G-A 256 bit GDDR6 16 GB ekran kartı.

RAM: Kingston Beast EXPO 32 GB DDR5 6000MHz CL30 masaüstü performans RAM kit (2x16 GB)

PSU: Raijintek cratos RJ-0R30B00007 gen5 850W Power Supply.

Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB siyah işlemci soğutucu.

SSD: Western Digital blue SN550 M.2 SSD (bütçeye dahil değil)

Kasa: Aerocool graphite ARGB fanlı ATX bilgisayar kasası (bütçeye dahil değil)

Anakart: MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX anakart veya ASUS Prime B650-Plus AMD AM5 DDR5 ATX anakart.

Görüşlerinizi merak ediyorum. Görünüş benim için önemli değil. Hangi anakartı alayım pek emin değilim. Bu işlerde yeni olduğum için.

Elinizde SSD ve kasa mı var? Elinizdeki SSD o kadar da iyi değil işletim sistemi kurmaktan çok depolama için kullanılabilir.

Direkt sıfırdan sistem toplayabiliriz isterseniz o kasaya öyle bir sistem yakışmaz zaten.

Elinizde SSD ve kasa mı var? Elinizdeki SSD o kadar da iyi değil işletim sistemi kurmaktan çok depolama için kullanılabilir.

Direkt sıfırdan sistem toplayabiliriz isterseniz o kasaya öyle bir sistem yakışmaz zaten.
ssd ve kasa var ve değiştirmek pek de istemiyorum çünkü ikisini hariç tutunca zaten 75k gibi bişey oluyo ssd ve kasa da eklenince 90k minimum o yüzden şimdilik ssd almayı düşünmüyorum kasa da bana farketmez görünüş gram umrumda değil zaten asıl anakart falan önemli çok fazla model var ve anakartlar hakkında bilgim çok az

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı