İşlemci mi önemli ekran kartı mı yani işlemci bazlı oyunlar/işler mi yapacaksınız yoksa ekran kartı bazlı mı?Merhaba. 70k bütçem var. Mousesine kadar kaliteli olsun. Ekran kartı bakımından da RTX 4060 civarı şeyleri tercih ederim. 2TB SSD, 32 GB RAM olsun.
Hocam 70k'ya en iyisi neyse o olsun. En akıcı oyun oynayabileceğim monitör, ekran kartı mouse yani her şeyi dahil olsun istiyorum, sizlere güveniyorum.İşlemci mi önemli ekran kartı mı yani işlemci bazlı oyunlar/işler mi yapacaksınız yoksa ekran kartı bazlı mı?
Klavye % kaç olacak yurtdışı olur mu?
Mouse için eliniz kaç cm tutuş tipiniz ne?
Bu bütçede 2K için uygun sistemler toplanıyor monitör 2K mı olacak?
Bu bilgileri vermeden rastgele bir sistem toplarsak akşama kadar tartışırız üzerinde.
Ayrıca SSD 1TB kaliteli olsa siz 2. M2 portuna sonradan 1TB veya 2TB ekleseniz veya ayrı alsanız sıkıntı olur mu? Özelleştirmelerdeki 2TB SSD'ler çok pahalı bütçe kısıtlıyor diğer bileşenler için.
Hocam monitör falan?Bu bütçeye RTX 4070Ti Super gelir. Lakin RAM ve SSD eklemesini kendiniz yaparsınız.
![]()
OPTIMA-4070TISUPER / INTEL i5-14400F / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 500TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
OPTIMA-4070TISUPER sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Kulaklık da olsun mu hocam? Bir şeyler vereyim.Hocam monitör falan?
Hocam tamam anladım güveniyorsunuz da hiçbir şey için bütçe aralığı belli değil üstüne bir de kişisel tercihleriniz de yok. Ben gidip %60 klavye önereceğim olmaz diyeceksiniz büyük mouse önereceğim elinize uymayacak vs. vs.Hocam 70k'ya en iyisi neyse o olsun. En akıcı oyun oynayabileceğim monitör, ekran kartı mouse yani her şeyi dahil olsun istiyorum, sizlere güveniyorum.
Hocam monitör falan?
Attığın sistemle beraber 70K'yı geçiyor. Kulaklık yokken bile. Ayrıca attığın sistemin bileşenleri kalitesiz ve onları da özelleştirsen 80K'yı bulacak. Sırf 4070TiS olacak diye her şeyden kısıp gereksiz yere bütçe arttırmak mantıklı mı sizce hocam? @KaiseyKulaklık da olsun mu hocam? Bir şeyler vereyim.
Kulaklık olmazsa:
![]()
Asus ROG Strix Scope Deluxe NX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope Deluxe NX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope Deluxe NX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Viper V2 Pro RZ01-04390100-R3G1 Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper V2 Pro RZ01-04390100-R3G1 Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper V2 Pro RZ01-04390100-R3G1 Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K Gaming Monitör
2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin.www.gaming.gen.tr
Haklısınız, lakin hangi bileşenler kalitesiz onları belirtir misiniz?Attığın sistemle beraber 70K'yı geçiyor. Kulaklık yokken bile. Ayrıca attığın sistemin bileşenleri kalitesiz ve onları da özelleştirsen 80K'yı bulacak. Sırf 4070TiS olacak diye her şeyden kısıp gereksiz yere bütçe arttırmak mantıklı mı sizce hocam?
Kalitesiz derken giriş seviyesi ürünler. Bu bütçede asla tercih edilmeyecek bir anakart var. RAM, SSD'yi boşverdim.Haklısınız, lakin hangi bileşenler kalitesiz onları belirtir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.