Y Yusuf13579 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Mayıs 2025 #31 YüzbaşıJohnPrice dedi: Aorus. Lenovo o fiyata asla alınmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam 90k dan 60k ya düşmüş ya stokmu eritiyorlardye düşündüm
YüzbaşıJohnPrice dedi: Aorus. Lenovo o fiyata asla alınmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam 90k dan 60k ya düşmüş ya stokmu eritiyorlardye düşündüm
C ciamek Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #32 YüzbaşıJohnPrice dedi: Aorus. Lenovo o fiyata asla alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu model açısından mı marka açısından mı? Model bana fena görünmemişti de.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Aorus. Lenovo o fiyata asla alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu model açısından mı marka açısından mı? Model bana fena görünmemişti de.
Y Yusuf13579 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Mayıs 2025 #33 ciamek dedi: Hocam bu model açısından mı marka açısından mı? Model bana fena görünmemişti de. Genişletmek için tıkla... Model ama aorusu alacağım hocam lenovoyu pek beğenmedim aorus herzamanki gibi yakışıklı
ciamek dedi: Hocam bu model açısından mı marka açısından mı? Model bana fena görünmemişti de. Genişletmek için tıkla... Model ama aorusu alacağım hocam lenovoyu pek beğenmedim aorus herzamanki gibi yakışıklı