70 bin TL sistem, 30 bin TL monitör önerisi

WaisuFX

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarım
Bana stüdyo(oyun geliştirme yazlım 3D rendering falan) ve oyun odaklı masaüstü toplamam lazım, masaüstü 70-75 bin TL'yi bir tık aşabilir.

Ekran konusunda ise eğer ekran çok pahalıysa inch düşülebilir güzel ekran varsa. Ekran/ekranlar fiyatı 30-35 bini geçmesin mümkünse bana buna uygun oyun grafik tasarım ihtiyaçlarımı karşılayabilecek en mantıklısı ne olabilir acaba? Bu konularda çok bilgili değilim hazır toplamaya kalksam bir tık pahalı gelir tahminimce indirim olmadıkça o yüzden yardım edin bana. 😅

Benim aklımdakiler şunlar fiyat hesabı olmaksızın ama o civarlarda:

İşlemci: AMD Ryzen 9 7900X (12C/24T)
GPU: NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti.
RAM: Mümkünse 64 değilse 32 GB DDR5.
Depolama: 3 TB.
Ana kart/psu/kasa: emin değilim.
Eksik kalan bir şey varsa da aklımda değil.

Monitör: Samsung Odyssey Neo G7 S32BG75 (32″, 4K 165Hz mini-LED)

Önerilerinizi bekliyorumm😅😅

Son düzenleyen: Moderatör:

Yapay zeka mı topladı bu sistemi?
@efebatiin gel.

Bana stüdyo(oyun geliştirme yazlım 3D rendering falan) ve oyun odaklı masaüstü toplamam lazım, masaüstü 70-75 bin TL'yi bir tık aşabilir.

Ekran konusunda ise eğer ekran çok pahalıysa inch düşülebilir güzel ekran varsa. Ekran/ekranlar fiyatı 30-35 bini geçmesin mümkünse bana buna uygun oyun grafik tasarım ihtiyaçlarımı karşılayabilecek en mantıklısı ne olabilir acaba? Bu konularda çok bilgili değilim hazır toplamaya kalksam bir tık pahalı gelir tahminimce indirim olmadıkça o yüzden yardım edin bana. 😅

Benim aklımdakiler şunlar fiyat hesabı olmaksızın ama o civarlarda:

Monitör: Samsung Odyssey Neo G7 S32BG75 (32″, 4K 165Hz mini-LED)

Önerilerinizi bekliyorumm😅😅
Ben Odyssey G6 32 inç 2k 240 hz kullanıyorum daha ucuz ama anlaşılan siz 4k istiyorsunuz hocam.

101k.
Anakarttan kısılıp (ASUS TUF B650M-E mesela) gibi bir modeli tercih edip işlemciyi 9900X yapabilirsin sana kalmış ve monitör olarak 2K seçtim istersen 4K da alabilirsin. Aynı fiyatlarda 4K da vardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1753812523228.png

Anakartın VRM soğutması gayet güzel. Tek bilmediğim bileşen sıvı soğutucu arkadaşlar daha iyisini önerir.

101k.
Anakarttan kısılıp (ASUS TUF B650M-E mesela) gibi bir modeli tercih edip işlemciyi 9900X yapabilirsin sana kalmış ve monitör olarak 2K seçtim istersen 4K da alabilirsin. Aynı fiyatlarda 4K da vardı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 2545329

Anakatın VRM soğutması gayet güzel.

Hocam attığınız monitör indirimle alınabilir diye biliyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı