70 liraya Cooler Master MasterMouse Lite S Led Optik alınır mı?

emreyilmazing

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
2. bilgisayarımda bulunan lanet mouse SGM-X78'in temizlik yaptığım esnada mouse tekerleğinin yanının kırılması sonucu sayfa aşağı yukarı yapamıyorum. Ben de inceden araştırmaya başlayıp 2. ele başlıktaki mouse buldum. Adam sadece deneme amaçlı açıldı yazdı ve kendisi sıfır diyor. Biraz pazarlıkla alabilirim. Sizce alınır mı?

Bu ürünle ilgi fare tekerleği sorunları yaşayanlar gördüm.

Fare tekerleği kaydırırken tiz bir ses çıkarıyor, katlanamıyorum. Fareyi sırf bu yüzden kullanmıyorum.

Fare tekerleği aşağı çekmeme rağmen yukarı gidiyor. İade edip yenisini aldım aynı.

Bu sorunları Hepsiburada'dan sıfır alanlar yaşamışlar. Alacağınız kişi de bu sebepten satıyor olabilir.

Bu ürünle ilgi fare tekerleği sorunları yaşayanlar gördüm.

Fare tekerleği kaydırırken tiz bir ses çıkarıyor, katlanamıyorum. Fareyi sırf bu yüzden kullanmıyorum.

Fare tekerleği aşağı çekmeme rağmen yukarı gidiyor. İade edip yenisini aldım aynı.

Bu sorunları Hepsiburada'dan sıfır alanlar yaşamışlar. Alacağınız kişi de bu sebepten satıyor olabilir.
Ürünü test etsem ve bir sorun olmazsa ilerde olmayacağı anlamına gelir mi?
Aorus M3 öneririm. 140TL'ye bulunabiliyor.
Hocam iki katı bütçeye mouse önermişsiniz. 2. bilgisayarım için bu zaten. Ailem falan kullanacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı