İyi sosyaller dostlar. Altyapı 70 Mbps destekliyor. Sizce 100 Mbps mi almalıyım yoksa 50 Mbps mi? Altyapının desteklediğinden yüksek bir paket alırsam internetin stabil olmayacağını söylemişlerdi, bu doğru mu?
100 alırsam Millenicom, 50 alırsam Kablonet.Hangi sağlayıcıyı kullanmayı düşünüyorsunuz? 100 Mbps satın alıp hızınızı altyapınıza göre sabitlemelerini isteyebilirsiniz belki diyeceğim ama sanırım paketlerde öyle bir olay yoktu gibi. Dediğim gibi olursa 100 alın olmazsa 50 alın.
Kablonet önermem kısıtlamalardan aşırı derecede etkilenirsiniz. Millenicom hakkında bilgim yok. Ben TurkNet kullanıyorum direkt altyapıya göre hız veriyorlar ve hiçbir kısıtlama yok; istediğim DNS ve VPN'i kullanabiliyorum.100 alırsam Millenicom, 50 alırsam Kablonet.
Hocam Turknet pahalı Millenicom'a göre. Siz ne kadar ödüyorsunuz?Kablonet önermem kısıtlamalardan aşırı derecede etkilenirsiniz. Millenicom hakkında bilgim yok. Ben TurkNet kullanıyorum direkt altyapıya göre hız veriyorlar ve hiçbir kısıtlama yok; istediğim DNS ve VPN'i kullanabiliyorum.
Hocam TurkNet pahalı Millenicom'a göre. Siz ne kadar ödüyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.