70 Mbps altyapı için kaç Mbps önerilir?

berelpo

Picopat
Daha fazla  
İyi sosyaller dostlar. Altyapı 70 Mbps destekliyor. Sizce 100 Mbps mi almalıyım yoksa 50 Mbps mi? Altyapının desteklediğinden yüksek bir paket alırsam internetin stabil olmayacağını söylemişlerdi, bu doğru mu?

Hangi sağlayıcıyı kullanmayı düşünüyorsunuz? 100 Mbps satın alıp hızınızı altyapınıza göre sabitlemelerini isteyebilirsiniz belki diyeceğim ama sanırım paketlerde öyle bir olay yoktu gibi. Dediğim gibi olursa 100 alın olmazsa 50 alın.

Hangi sağlayıcıyı kullanmayı düşünüyorsunuz? 100 Mbps satın alıp hızınızı altyapınıza göre sabitlemelerini isteyebilirsiniz belki diyeceğim ama sanırım paketlerde öyle bir olay yoktu gibi. Dediğim gibi olursa 100 alın olmazsa 50 alın.
100 alırsam Millenicom, 50 alırsam Kablonet.

100 alırsam Millenicom, 50 alırsam Kablonet.
Kablonet önermem kısıtlamalardan aşırı derecede etkilenirsiniz. Millenicom hakkında bilgim yok. Ben TurkNet kullanıyorum direkt altyapıya göre hız veriyorlar ve hiçbir kısıtlama yok; istediğim DNS ve VPN'i kullanabiliyorum.

Benim evin altyapı 57 mbps destekliyor idi, tt'ye kalsa 24 bile ancak kaldırır idi, Gıbırnet ile 100 mbps bağlattım 90 karı test ettik fazlaca kopma oldu, 80 lerde kısmen de olsa kopmalar oldu, 76 mbps de sabitlendi, siz 100 bağlatın onlar kopmalara göre ne kadar gerekirse ayarlar.

Kablonet önermem kısıtlamalardan aşırı derecede etkilenirsiniz. Millenicom hakkında bilgim yok. Ben TurkNet kullanıyorum direkt altyapıya göre hız veriyorlar ve hiçbir kısıtlama yok; istediğim DNS ve VPN'i kullanabiliyorum.
Hocam Turknet pahalı Millenicom'a göre. Siz ne kadar ödüyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı