700-800₺ +80 PSU önerisi

Bütçe
801
evet farkindayim fakat kart cumartesi abd den gelicek yapabildigim kadar islemciye oc yapacagim yapmadigim halde %10 luk bir darbogaz orani soyleniyor ve bu rahatsiz edecegini zannetmiyorum.
Bu arada işlemci ekran kartına darboğaz yapmıyor mu?
Monitörü 2K'mı acaba 2kya alınca darboğaz kalkar ortadan az bile olsa.
elimdeki monitoru satiyorum asus vg249Q Hp27x yada LG dusunuyorum.
Monitörü 2K'mı acaba 2kya alınca darboğaz kalkar ortadan az bile olsa.
elimdeki monitoru satiyorum asus vg249Q Hp27x yada LG dusunuyorum.
en az 650w dusunuyorum elimdekide 650w di max 750w isimi gorur diye tahmin ediyorum.

Evet farkindayim fakat kart cumartesi ABD'den gelecek yapabildigim kadar islemciye OC yapacagim yapmadigim halde %10'luk bir darbogaz orani soyleniyor ve bu rahatsiz edecegini zannetmiyorum.

Elimdeki monitöru satiyorum ASUS VG249Q HP27X ya da LG dusunuyorum.

Elimdeki monitöru satiyorum ASUS VG249Q HP27X ya da LG dusunuyorum.

En az 650W dusunuyorum elimdekide 650W di Max 750W isimi gorur diye tahmin ediyorum.

Benim attığım linkteki PSU FSP gayet iyi bir marka forumalarda videolardan falan araştırabilirsin hem de 750Watt 80Plus setifikali.

Hocam almanızı pek tavsiye etmem.
Onun yerine bunu tavsiye ederim.

Bu siteler birer örnek en iyi psu listesine son tercih size kalmış fakat çok tercih edilen bir marka değil kalite açısından sertifikası olabilir her sertifikası olan PSU çok kalitelidir diyemeyiz. Bana göre ilk üç sıraya giren 1- Corsair 2- FSP 3- Thermaltake'dir. Tabiki söylediğim gibi tercih size kalmış bir şey diyemem.

Bu ikisinden birini de alabilirsiniz şu an indirime girmişler.
@EfeKanagül neye güldün söyle biz de gülelim :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı