700-800 TL işlemci önerisi

WARTEX

Kilopat
Merhabalar,
Ekran kartım: RX 5500 XT
Galiba bu yılın başlarında i3 9300f gibi modelleri 800 tl civarlarına bulabiliyorduk. Hafızam beni yanıltıyor da olabilir. Ekran kartı piyasası tamam da işlemcilerin de bu denli yükselmesi şaşırttı.
Önerileriniz nedir ? işlemciyle birlikte anakart da önerirseniz daha iyi olur.

Son düzenleme:
Anakart modelin?
Düzenleme: Okumamışım sonu, ezbere davranmışım.

Son düzenleme:
Merhabalar,
Ekran kartım: RX 5500 XT
Galiba bu yılın başlarında i3 9300f gibi modelleri 800 tl civarlarına bulabiliyorduk. Hafızam beni yanıltıyor da olabilir. Ekran kartı piyasası tamam da işlemcilerin de bu denli yükselmesi şaşırttı.
Önerileriniz nedir ? işlemciyle birlikte anakart da önerirseniz daha iyi olur.

Yılın başlarında i3 10100F bile bulunabiliyordu bu fiyata sanırım. İşlemi ve anakart için mi bütçe 800 TL? Yoksa işlemci için bütçe 800 TL ve uyan anakartı öğrenip ayrı mı almak istiyorsunuz?

Yılın başlarında i3 10100F bile bulunabiliyordu bu fiyata sanırım. İşlemi ve anakart için mi bütçe 800 TL? Yoksa işlemci için bütçe 800 TL ve uyan anakartı öğrenip ayrı mı almak istiyorsunuz?
Sadece işlemci için. 2. ele pek hevesim yok ancak piyasa berbat. i7 4790 düşünüyorum 1000 TL civarına. Anakart masrafı olmuyor o şekilde. Cidden coğrafya kader...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı