LUCIFER66 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.170 Çözümler 1 Yer Los Angeles 14 Ağustos 2021 #11 Tokka dedi: Ekran kartını az yakan bir başka kart ile değiştir GT200'ün üst modeli olsun bellekleri 4 GB yap. Toplanır niye toplanmasın forumda çok iyi toplayan arkadaşlar var. Genişletmek için tıkla... Toplanır toplanmasına da bu bütçeyle toplanan sistemden bir hayır gelmez.
Tokka dedi: Ekran kartını az yakan bir başka kart ile değiştir GT200'ün üst modeli olsun bellekleri 4 GB yap. Toplanır niye toplanmasın forumda çok iyi toplayan arkadaşlar var. Genişletmek için tıkla... Toplanır toplanmasına da bu bütçeyle toplanan sistemden bir hayır gelmez.
M Magamelaa Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.038 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #12 Tokka dedi: Anakartı Max 4 GB destekli 3+3 takamaz ekran kartını değiştirirse sorun ortadan kalkar. Genişletmek için tıkla... On dikkat etmemişim ama dediğiniz gibi GT730 + 4 GB RAM ile istediği oyunlari oynar.
Tokka dedi: Anakartı Max 4 GB destekli 3+3 takamaz ekran kartını değiştirirse sorun ortadan kalkar. Genişletmek için tıkla... On dikkat etmemişim ama dediğiniz gibi GT730 + 4 GB RAM ile istediği oyunlari oynar.
Tokka Kilopat Katılım 20 Haziran 2019 Mesajlar 619 15 Ağustos 2021 #13 LUCIFER66 dedi: Toplanır toplanmasına da bu bütçeyle toplanan sistemden bir hayır gelmez. Genişletmek için tıkla... Yanlış düşünüyorsun.
LUCIFER66 dedi: Toplanır toplanmasına da bu bütçeyle toplanan sistemden bir hayır gelmez. Genişletmek için tıkla... Yanlış düşünüyorsun.
M Magamelaa Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.038 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #14 Tokka dedi: Yanlış düşünüyorsun. Genişletmek için tıkla... Boş verin hocam anlamıyor adam açık açık CS:GO Valorant ETS gibi oyunlar oynayacağım yazmış Steam PUBG veya Cyberpunk dememiş ama işte anlatamıyorsunuz düşünce yerleşmiş kafasına.
Tokka dedi: Yanlış düşünüyorsun. Genişletmek için tıkla... Boş verin hocam anlamıyor adam açık açık CS:GO Valorant ETS gibi oyunlar oynayacağım yazmış Steam PUBG veya Cyberpunk dememiş ama işte anlatamıyorsunuz düşünce yerleşmiş kafasına.
B BayHüsnü Zeptopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #15 Arkadaşlar kusura bakmayın ceza yemiştim de yazamadım Arkadaşlar 1000 1100 TL arası bir sistem toplayabilirim bütçemi arttırdım (işlemci+ Anakart + RAM+ ekran kartı+ PSU ) alınabilir mi? Son düzenleme: 15 Ağustos 2021
Arkadaşlar kusura bakmayın ceza yemiştim de yazamadım Arkadaşlar 1000 1100 TL arası bir sistem toplayabilirim bütçemi arttırdım (işlemci+ Anakart + RAM+ ekran kartı+ PSU ) alınabilir mi?