Konunun mesajlara kapatılması için moderatörlerden birini etiketleyip konunun çözüldüğünü söylemen gerekiyor. Ayrıca sadece teşekkür mesajı yazmak uyarı almana neden olur. Onun yerine "beğen" butonunu kullan.Teşekkür ederim
Ben bu sitede yeniyim nasıl konuyu bitiricem
Biraz daha ayrıntı belirtebilirseniz yardımcı olmaya çalışalım.Bana v3.5 için 700TL ve altı bir monitör önerir misiniz?
500 tl ye bence alınabilecek en iyi monitörLG 22 inç monitörü çerçeveli bir monitör fiyatı hoş iyi ama estetik değil![]()
Evet orası öyle 1ms 75hz 500 TL'ye monitör bulunmaz ama almışken iyisini almak lazım artık çerçeve devri kalktı diye düşünüyorum mönitörlerde500 tl ye bence alınabilecek en iyi monitör
Almışken 144Hz alın derim.Ben bu ürünü çok seviyorum ya almayı düşünüyorum 1 aya kadar para biriktirebilirsem. tavsiye ederim
![]()
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
700 TL'ye 144hz göster 10 tane alayımAlmışken 144Hz alın derim.
Hocam demek istediğim o değil700 TL'ye 144hz göster 10 tane alayım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.