Amaç sadece oyun ise gidip film izlenmeyecek ise TN ama arada film izlerim falan renkler güzel gözüksün dersen IPS ama 144 HZ 1 MS çok büyük artı ben olsam kaçırmazdım.Peki arkadaşlar oyun için hangi panelden seçim yapmalıyım?
Amaç sadece oyun ise gidip film izlenmeyecek ise TN ama arada film izlerim falan renkler güzel gözüksün dersen IPS ama 144 HZ 1 MS çok büyük artı ben olsam kaçırmazdım.Peki arkadaşlar oyun için hangi panelden seçim yapmalıyım?
Ben sadece oyun oynarım derseniz TN panel, ama yok ben film izlerim, arada hikayeli oyun oynarım güzel gözüksün derseniz IPS panel. Ama bence o fiyata alınması gereken bir monitör.Peki arkadaşlar oyun için hangi panelden seçim yapmalıyım?
Bütçede farklılık yok değil mi?Ben hem oyun oynayacağım arasırada film izleyeceğim bu şekilde önerirmisiniz?
Hayır yokBütçede farklılık yok değil mi?
Önerdiğim en uygunudur VA panel İPS panele en yakın panel tipidir.Oyun'lar içinde gayet yeterlidir.Hayır yok
Ben hala 144 HZ taraftarıyım.Hayır yok
İndirimi bekleyin 700₺ ye veriyor Hepsiburada ara sıra.150 Tl dahada verip 144 Hz almak daha mantıklı. ★ Lenovo 23.6" D24F-10 1920x1080 1ms / 144Hz HDMI / DP FreeSync Gaming Monitör
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.