700 tl bütçeye ne almalıyım ?

Welderian

Hectopat
Katılım
8 Mayıs 2014
Mesajlar
40
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Zor bela ailemden bir fırsat yakalayıp 700 tl bütçe kazandım.Karneninde bu işi zora sokmasıyla dahada zırnık koklatmazlar :D .Şimdi ben bu 70 lira ile sizce Xbox 360 mı almalıyım yoksa orta halli bir pc mi ?
Eğer XBOX360 alırsam
:Xbox 360 4GB Slim Konsol Kinect Ready | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
Ve bu projeksiyon aletini alcağım:Freeshipping! UC28 with HDMI Mini Micro AV LED Digital Video Game Projectors Multimedia player Inputs AV VGA USB SD-in Consumer Electronics on Aliexpress.com (çin sitesi ama güvenilir.)
Acaba bu xbox kinect mi ?Kinct ready diyor ama anlamadım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!
 
Eğer bütçeni 1000 Tl yaparsan güzel bir APU sistem toplanabilir. Eğer yapamazsan da Xbox 360 artık eski nesil bir konsol. Çok da önü açık değil. Tavsiyem paranı biriktir ve bilgisayar topla.
 
300tl daha biriktir yaza doğru daha sonra orta halli bir APU toplarsın. İleri ki zamanlarda da bir ekran kartı ekleyip oyunlarda keyfine bakarsın. :like:
 
700TL ye oyun bilgisayarı toplayamazsın ne yazık ki. Eğer evinde hiç bilgisayar yoksa 700TL ye bir laptop alabilirsin, ben 600 liralık promosyon laptopumla skyrim oynuyorum mesela. Grafik delisi değilsen gayette oyun oynuyorsun. Ha oyun konsolu zevk meselesi mesela ben asla bilgisayara tercih etmem ama sen bilirsin.
 
Apu, işlemci ile ekran kartının birleşimidir diyebiliriz. Yani işlemcinin üzerine ekran kartı takıyorlar kısaca. Fiyatı da gayet uygun. Bence paranı biraz daha biriktirip Apu sistem topla ya da telefon, tablet al. Bu senin kararın.
 
ARkadaşlar dediğim gibi daha para toplayamam 1000 tl olsa zaten bilgisayar toplardım. Ayrıca şu anki bilgisayarım 2gb ram 1gb ekran kartlı bir pc(4350). Skyrimi low da zaten oynuyorum. Ama 700-800 tllik bir bilgisayarla oyunları ultrada oynamak imkansız gibi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı