700 TL ekipman önerisi

Üstellik oyun klavye ve mouse ile oynanır ve seçtiğim kulaklıkta 3D ses titreşim özellikleri bullunuyor aynısını ben kullanıyorum şu ana kadar sorun yaşamadım.

Kardeşim sen emin ol az oyun oynamışındır burada klavyenin ömrü ve oyun hisi önemli kusura bakmayın.

Tamam ömrü önemli işte adam 7 sene kullandığını söylüyor, 40 TL'ye Rampage'nin ışıklı mışıklı klavyesini almıştım bir hata edip, 2-3 ayda space tuşu içine çökmüştü belki de sert bastığımdandır bilmiyorum ama, sonra A4Tech KM-720 aldım bütçem kısıtlı diye, 4-5 senedir kullanıyorum gayette memnunum şu an da onunla yazıyorum hiç bir sorun yaşamadım.

Yaşımı bilmiyorsunuz neye göre kardeşinizim? 7 sene membran kullandım oynadığım oyunları vs. buyurun buradan görebilirsiniz, attığım klavye ile oynarken 30 kill alıyorsam mekanik ile de 30 kill alıyorum? Daha zevkli mekanik kullanmak ancak sizin attığınız hem mekanik değil hem bu bütçeye önerilecek bir klavye değil maalesef. Attığınız klavye 7 sene sonra sağlam çıksın gelin bütün birikimimi üzerinize yapayım cüzdanımı falan alın gidin. Steam Community :: Atko

Üstellik kardeşim dediğim için özür dilerim yaşınız büyük ise.
Ya hocam siz ne diyosunuz :D. Her gün en az 6-7 saat oyun oynadım bahsettiğim klavye ile Allah aşkına adam akıllı bilmeden boş boş yorum yapmayın.

O zaman bana adam akıllı şunu söyle membran mı mekanik hisli mi?

O zaman bana şunu söyle membran mı mekanik hisli mi?

O zaman bana adam akıllı şunu söyle membran mı mekanik hisli mi?

Mekanik hisli alınca oyunu etkileyecek bir şey olmayacak ki, tepkimesi yine aynı sadece tuşlara basarken güzel ses gelecek bir de ışıklı görsel hava katılmış o kadar, bir üstünlüğü yok ki o klavyenin.

Mekanik hisli alınca oyunu etkileyecek bir şey olmayacak ki, tepkimesi yine aynı sadece tuşlara basarken güzel ses gelecek bir de ışıklı görsel hava katılmış o kadar, bir üstünlüğü yok ki o klavyenin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fark ettiysen video başlığında mekanik diyor mekanik hisli demiyor, mekanik hislinin tek amacı mekanikteki tuşlara basarkenki ses hissiyatını vermek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı