700 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
700

HackerMulayim

Decipat
Yer
Yer
Evet 700 TL bandında hangi kartı önerirsiniz?
Sistem:
i5-4460
GT 730 (satamam maalesef)
300W 240W verebilen PSU.
HD 7000.
RX 460.
RX 550.
1050 Ti.
Hangisini almalıyım ya da başka ne öneriler verebilirsiniz.
PSU değiştirebilirim ama fiyat 600 TL olur ise.

Evet 700 TL bandında hangi kartı önerirsiniz?
Sistem:
i5-4460
GT 730 (satamam maalesef)
300W 240W verebilen PSU.
HD 7000.
RX 460.
RX 550.
1050 Ti.
Hangisini almalıyım ya da başka ne öneriler verebilirsiniz.
PSU değiştirebilirim ama fiyat 600 TL olur ise.
GTX 950 veya bulabilirsen GTX 960 2 GB veya 4GB.

RX460'ım bildiğim kadarı ile güç girişi yok. O yüzden pek güç harcamayacaktır. Bana göre de ucu ucuna yetecektir. Ama yetmezse şaşırmayın. Çünkü 250W güç kaynağı kullanıyorsunuz.

En ucuz fiyatta 400W güç kaynağı bunu bulabildim. Çok fazla araştırmadım güç kaynağı için. Eğer yetmez ise yeni güç kaynağı almak zorunda kalabilirsiniz. Kalınca da yeni bir güç kaynağı lazım olacaktır.

RX460'ım bildiğim kadarı ile güç girişi yok. O yüzden pek güç harcamayacaktır. Bana göre de ucu ucuna yetecektir. Ama yetmezse şaşırmayın. Çünkü 250W güç kaynağı kullanıyorsunuz.

En ucuz fiyatta 400W güç kaynağı bunu bulabildim. Çok fazla araştırmadım güç kaynağı için. Eğer yetmez ise yeni güç kaynağı almak zorunda kalabilirsiniz. Kalınca da yeni bir güç kaynağı lazım olacaktır.
Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe hocam ikisi de C4 ama yapacak bir şey yok yine de.

Tamam teşekkür ederim 500W modeli daha ucuz arasında fark var mıdır?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı