700 TL Gamepad önerisi

cekicek31

Hectopat
Katılım
9 Mayıs 2020
Mesajlar
1.659
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kablolu da olur kablosuz da kaliteli olmasını istiyorum. F1 22, Forza 5 ve Assetto Corsa, gibi oyunlar oynuyorum Xbox 360 wired ve yan sanayi DS4 kullandım ve bozuldular. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Masa başında oynayacaksanız F310 öneriyorum. F710 gereksiz para israfı olabilir. Titreşime gerek yok, pil ömrünü azaltır. Ayrıca kablosuz olduğu için F310'a göre ciddi şekilde ağır olacaktır. Üstelik, az para vereceğiniz için istediğiniz zaman F310'un içini açabilirsiniz.
 

Ben 1 senedir kullanıyorum ve pilini daha geçen ay değiştirdim. Gamepad i titreşimli kullanıyorum hiçbir şekilde pil ömrünü azaltmıyor bayağı da uzun götürüyor. Ayrıca ölü noktası yok. Triger ı kullanarak arabayı 1-2 km/h ile götürmek çok kolay. Analoglar da aşırı hassas onlarda da ölü nokta bulunmuyor. Bulunsa bile zar zor fark edersiniz. Ben de gamepad i sizin gibi yarış oyunları oynamak için aldım. Özellikle Project Cars 2 ve Assetto Corsa için kullanıyorum. Kesinlikle işlevini tam yapıyor gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ergonomiye gelecek olursak tuşların analogların ve gamaped in büyük olması tutuşu çok kolaylaştırıyor. Ergonomi gayet iyi bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı