700 TL Gamepad önerisi

ketenper3

Hectopat
Daha fazla  
Maksimum 600-700 arası fiyat performans gamepad almak istiyorum orijinalleri çok pahalı zaten alıp kullanıp memnun olduğunuz gamepad öneriniz var mı? Eğer fiyatına göre çok iyi gamepad önerirseniz bütçeyi yükseltebilirim.

Bu gamepadi yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum. Fifa falan oynamak için aldım gayet memnunum.

AliExpress fırsatlarını takip etmekte fayda var. Gamesır Nova Lite 4 kontrolcü 2 hafta önce 200 liraya kadar indi + 200 lira da gümrük vergisi ile birlikte 400 lira gibi bedavadan biraz pahalı bir fiyata aldım. Gerçekten çok başarılı bir kontrolcü tavsiye ederim. Yanında koruyucu kılıfı ile geliyor.

Size tavsiyem logitech f-310 ve f-710 model kontrolcülerden uzak durun. İkisini de kullandım kronik problemli kontrolcüler ve eldeki hissiyatı kalas gibi ergonomisi çok kötü fiyatını zaten hak etmiyor.

Son düzenleme:
Eski olmasi kalitesinin düşük olduğunu göstermez. Çoğu yeni nesil kola taş çıkaracak sağlamlığı ve tepki süresi var.
Kesinlikle katılmıyorum size biraz önce de bahsettim. Logitech f-310 ve f-710 model kontrolcüleri var İkisini de kullandım bunlar kronik problemli kontrolcüler özellikle LB ve RB tuşu belli bir zaman sonra illaki bozuluyor. eldeki hissiyatı kalas gibi ergonomisi çok kötü. Ayrıca F-310 modeli kablolu zaten ama F-710 modelinde mikro bağlantı kopma problemleri de var.

Hakikaten mübalağa etmiyorum bu kontrolcüleri 100 liraya bulsam alıp kullanmam o derece para israfı. Fiyat performans ürünü de değiller yanılıyorsunuz. O fiyat segmentinde çok çok iyi wireless kontrolcüler var

Bu replika değil mi? Uyumluluk sorunu çıkar mı?

Hayır replika değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…