700 TL Gamepad önerisi

Nova Lite ürününden bahsediyosun değil mi hani herkesin AliExpress'ten 400 500 TL'ye kaptığı Game pad :D gerçekten güzel fiyat performans bir gamepad bende onu kaçırdığıma yanıyorum bir daha girer mi acaba?

Evet hocam o gamepad. Gerçekten o bütçelerde hiçbir rakibi yok. AliExpress'te sık sık indirimler olduğundan yeniden indirime girer diye düşünüyorum. Umarım indirimi yakalayabiliriz.

Bu dislike atan arkadaşlar 700 TL'ye orijinal Xbox kolu falan mı bekliyor? Bu fiyata alınabilecek en iyi ürün yukarıya attığım Logitech. Zaten piyasanın en iyisi falan demedim. 700 TL'ye daha iyi bir şey bulamazsın. Bulsan bilr yakın kalitededir tartışmaya değmez.

Bu dislike atan arkadaşlar 700 TL'ye orijinal Xbox kolu falan mı bekliyor? Bu fiyata alınabilecek en iyi ürün yukarıya attığım Logitech. Zaten piyasanın en iyisi falan demedim. 700 TL'ye daha iyi bir şey bulamazsın. Bulsan bilr yakın kalitededir tartışmaya değmez.

Hem çok eski hem de sorunlu replika DS4 bile daha iyi

Hocam AliExpress'te aynı fiyata çok daha iyileri var.

Siz öyle zannediyorsunuz. 700 liraya çok iyi alternatifler var. Logitech'in F-310 ve F-710 modelleri parasının karşılığını hak eden kontrolcüler değiller kesinlikle. Hem kullanılan materyal çok kalitesiz hem de ergonomik açıdan çok başarısız eline aldığında kalas gibi tasarımları sebebiyle rahatsızlık veriyor. Ayrıca tetik tuşları yani RT ve LT tuşları çok sert. RB ve LB tuşları ise kronik problemli ve sorunlu wireless alıcısı nedeniyle bağlantı kopma problemleri yaşatıyor. İsterseniz google'dan basit bir aramayla da ulaşabilirsiniz bu problemleri yaşayan birçok kullanıcı var. Ben de karşılaştım bu sorunlarla.

Cümlenizden zaten F-310'dan başka kontrolcü kullanmadığınız anlaşılıyor. Daha geçenlerde 400 liraya aldığım wireless GameSır kontrolcü bile kalite anlamında Logitech modellerden çok çok üstün. Zaten bu zamanda 700 lira verip kablolu bir gamepad almak ta ne diyeyim artık...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı