700 TL kasa önerisi

Floow03

Hectopat
Katılım
2 Kasım 2020
Mesajlar
185
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar, üstte yazmış olduğum gibi 700 TL bütçem var. Havalandırması iyi, içinde kendi PSU'su bulunan ve eğer mümkünse sessiz çalışan kasa önerir misiniz? Ortalama boyutlarda olursa benim için daha iyi olacaktır. Aşağıya sistem özelliklerimi yazıyorum.

AMD Ryzen 5 2600X Soket AM4 İşlemci
Asus Prime B450M-K Soket AM4 mATX Gaming Anakart
Team T-Force Vulcan Z 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Kırmızı Gaming Ram
Asus Dual-GTX1660Ti-6G-EVO 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı
Team GX1 480GB SSD Disk
Bir ihtimal bütçemi 1000 TL'ye kadar çıkartabilirim. (isterseniz kasa ve PSU'yu ayrı ayrı da önerebilirsiniz)
 

İkisinden birini tercih edebilirsiniz fakat Zalman'ın hava sirkülasyonu daha iyi olabilir. PSU olarak baktığımızda ise Cooler Master 80+ sertifikalı PSU koymuş. Ben bu ikilem arasında kalsam Cooler Master tercihinde bulunurdum.
 
Şu an bende bu kasa ve PSU var. Yaklaşık 2 yılldır kullanıyorum ama PC çok yük altındayken takırtı sesi geliyor ya fandan ya PSU'dan daha çözemedim. Bende yeni PSU ve fan alacağıma kasayı değiştirme kararı aldım.



Sizce ilk boş bir kasa alsam ve 1 2 ay sonra PSU'yu değiştirsem sıkıntı olur mu? PSU'nun sisteme zarar vermesinden korkuyorum. Malum Gamepower.
 
Bir de şey soracağım boş kasayı ve şu an elimde olan kasayı Vatan Bilgisayar'a götürsem belli bir ücret karşılığında kurulum yapıyorlar mı? Şu anki parçaları öbür kasaya takacaklar, kablolama vb.
 
 

Yeni konular

Geri
Yukarı