700 TL modem önerisi

Tamamdır, başka bişey çıkmazsa alacağım, 900 tl ye kadarda çıkabilirim fiyat olarak ona göre öneri yapcak yapabilir

Tamamdır, başka bişey çıkmazsa alacağım, 900 tl ye kadarda çıkabilirim fiyat olarak ona göre öneri yapcak yapabilir

Hayırlısı olsun. Deneyimlerini bekliyoruz.

Modemi 3 4 gün önce 560TL gibi bir fiyata sipariş ettim, Amazon Prime day indirimi vardı, bugün elime ulaştı ancak pek tatmin ettiği söylenemez sanırım kronik sorunlu çıktı çünkü DSL N300 bile daha yüksek hızlar yansıtıyordu bana, modem şu an 960 sürümünde yani en güncel sürümde, 2 oda yandayım şu an 2 kare çekiyor, bazen 12 13, bazen de 1 2 Mbps hız alıyorum sanırım bağlantıda modem kaynaklı bir kopma yaşamadım şu an, ancak durum bu şekilde, şu da şaşırttı beni Speedtest'de pingim 9, upload hızım 5.7Mbps falan çıkıyor normalde 6Mbps upload hızım var ancak download hızı dediğim gibi düşük, 2.4GHz'ye bağlıyım, kısacası ne yapabiliriz hocam?

Modemi nispeten daha yüksek bir yere alabiliyorsanız alın mesela. Evdeki duvar kalınlığı vs bu tip durumlar etkiliyor olabilir. Bende böyle bir durum pek olmuyor. Evet tabii ki hızda ufak bir düşme oluyordu fakat atıyorum 35 Mbit alıyorsam 2 od arkada 27-30 arası alabiliyorum.

Hocam 5G de test ettim modem evin en başındaki odada, en sondaki odadaya gidip 5G Speedtest yaptım 32Mbps aldım, 5G de tüm odalardan rahatça çekiyor, hızlar yüksek ama 2.4G de 2Mbps download falan alıyorum. Duvar konusuna bir şey diyemeyeceğim ama modem TV ünitesinin üstünde.

Uzaklaştırmak bir nebze fayda edecektir. 5 G'de kapsama alanı düşer fakat hız yükselir. Verim alamadığına üzüldüm son derece can sıkıcı.

Uzaklaştırmak bir nebze fayda edecektir. 5 G'de kapsama alanı düşer fakat hız yükselir. Verim alamadığına üzüldüm son derece can sıkıcı.

Bendeki ürün kronik eminim, o yüzden iade edeceğim maalesef modem bir süre açık kaldıktan sonra internet gidiyor Wi-Fi gidip geliyor falan, yardımlarınız için teşekkür ederim.

Değerlerini bir paylaşabilir misin?
Hatla ilgili bir sorun var ise ayar yapıp kopmayı engelleyebiliriz.

Siz önceden böyle bir şeyyle karşılaştınızmı veya karşılaşan var mı? Modemi çok uygun fiyata aldığım için iadede etmek istemiyorum açıkçası garantiye versem düzeltirler mi?

Değerlerini bir paylaşabilir misin?
Hatla ilgili bir sorun var ise ayar yapıp kopmayı engelleyebiliriz.

Eve geçince paylaşayım hocam.

Garantilik bir şey olmayabilir. Sana yardımcı olmak isterim. Sonuçta almana vesile olanlardan biriyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…