700 TL Valorant için mouse önerisi

Bütçe
700 tl
Bence çok güzel bir mouse değil yani evet konforlu ama 650 TL civarında bir mousenin açıkçası ben bir tık daha şaşalı olmasını tercih ederim sonuçta 650 TL veriyorsun tabii arkadaşa kalmış bence tasarımı aşırı sade.

Ben öyle çok RGB önemseyen biri değilim sadede olur önemli olan özellikleri bana kalırsa.
1. o mouse en iyisi degil. 0 aliniyorsa gpx superlight varken yuzune bakilmaz.
2. sensoru de en iyisi degil. Farki anlamaniz imkansiz tabii ama focus+ kagit uzerinde cok daha iyi.

Evet 1. focus+ 2. 3370 sensör olarak.
 
Söylediğiniz mouse alınır. Ek olarak Razer DeathAdder V2 öneririm. Razer Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe.
Eğer bütçenizi 300 400 TL arttırabilirseniz FPS oyunları için en iyi mouse budur Logitech PRO Wireless Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. sensörü en iyisi. Ama sizin bütçenizde önerim söylediğiniz mouse XM1r en iyi opsiyon olacaktır.
Şuan evimde 3 mouse var 3 ündende çok memnunum G PRO Wireless , Deathadder v2 ve viper 8khz var genellikle deathadder v2 yi kullanıyorum bazende viper ı kullanıyorum ve açıkçası 8000 hz polling rate farkediyor özellikle valorantta g pro wireless ı ise laptopumda kullanıyorum.
Not: viper ve deathadder v2 yi 20k dpi da g pro wireless ı ise 16k (yani hepsinin çıkabileceği en yüksek hızda kullanıyorum).
Genelde bilek ama arada kol da oynuyorum.
Ozaman deathadder v2 kağıt üstünde en iyi sensöre sahip ve bir bilek oyuncusun olarak elime çok iyi oturuyor.
 
Viper 8khz İtopya'da 730 TL biraz araştıracagım şu anda 3 mouse arasında kaldım DeathAdder v2, Viper 8khz, XM1r. Siz seçecek olsanız arasından hangisini seçerdiniz.
Şu an evimde 3 mouse var 3'ünden de çok memnunum G PRO Wireless, DeathAdder V2 ve Viper 8khz var genellikle DeathAdder v2'yi kullanıyorum bazen de Viper'ı kullanıyorum ve açıkçası 8000 Hz polling Rate fark ediyor özellikle Valorant'ta G PRO Wireless'ı ise laptopumda kullanıyorum.
Not: Viper ve DeathAdder v2'yi 20k DPI da G PRO Wireless'ı ise 16k (yani hepsinin çıkabileceği en yüksek hızda kullanıyorum).

O zaman DeathAdder V2 kağıt üstünde en iyi sensöre sahip ve bir bilek oyuncusun olarak elime çok iyi oturuyor.

Sağ olun akşam alacagım v2'yi.
 
Viper 8khz İtopya'da 730 TL biraz araştıracagım şu anda 3 mouse arasında kaldım DeathAdder v2, Viper 8khz, XM1r.
Viper Claw grip şeklinde tutanlar için eğer palm grip şeklinde oynuyorsanız deathadder v2( ben bu şekilde oynuyorum) eğer fingertip grip şeklinde oynuyorsanız XM1r
 
Bana gore 8 KHz gereksiz. 1 KHz zaten 1 ms'e tekabul ediyor. Ayrica XM1r yerine farkli Endgame Gear modellerine bakmanizi oneririm.
daha önce Viper 8khz kullandınızmı? rekabetçi avantajı cidden büyük ve arkadaş immo buna bakılıra ekipman ve pc olarak rakiplerinden her türlü üstün olması çok önemli ayrıca o mouse ile bir rekabetçi at farkedersin farkı özellikle 20k dpi ve aşırı low sens ile nekadar smooth biliyormusun.
Palm oynuyorum ben.
palm oynuyorsan deathadder v2 XM1r elini ağrıtır.
 

Geri
Yukarı