700 TL'ye gamepad önerisi

Staryx1903

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB , AMD Ryzen 5 5500 , PRIME B450M-K II , XPG 16GB 8x2 3200 MHZ , WD SN570 500GB Blue , FSP HYPER H3-550 80+ PRO 550W
Bu bütçelerde önemli olan düzgün kolay bozulmayacak bir şey almak orada da fazla opsiyon yok hatta sadece Logitech var. Bütçe zorlanıp çıkılabilirse F710, olmuyorsa F310 alıp geçin. İkisini de kullandım hala kullanıyorum. F310 F710'a göre kablolu ve tetikleri serttir malzeme kalitesi daha plastiktir ama uzun ömürlü F710 da aynı şekilde kolay bozulmaz. Zaten yıllardır satılan modeller kronik sıkıntılı kolan bozulan bir şey olsa piyasada kalamazdı bunca yıldır. 2. el bakılabilir ama bence kol konusunda sıkıntılı bir şey. Çünkü kolay bozulabilen ve nasıl kullanıldığı ömürlerinde çok önemli olan ürünler bunlar ve temizini de görüp elinize alıp denemeniz lazım 2. elde ne kadar bunu yapabilirsiniz o da ayrı muamma.

Vergilerle falan 500 TL altına geliyor. Fiyatına göre çok F/P koldur. Pro gamepad'ler de bulunan özelleştirilebilir tuşlar vesaire de bulunuyor. Tavsiye ederim. Buyrun bu da incelemesi bir arkadaş yapmış forumdan: İnceleme: Data frog gamepad
çok güzel fakat bana kablolu lazım Kasa kullanıyorum ve bluetooth yok.

çok güzel fakat bana kablolu lazım Kasa kullanıyorum ve bluetooth yok.
kablosu varsa hemen şimdi alırım.

Vergilerle falan 500 TL altına geliyor. Fiyatına göre çok F/P koldur. Pro gamepad'ler de bulunan özelleştirilebilir tuşlar vesaire de bulunuyor. Tavsiye ederim. Buyrun bu da incelemesi bir arkadaş yapmış forumdan: İnceleme: Data frog gamepad

Bir de ben Xbox kollarını çok sevemedim duruşundan dolayı PlayStation kolu çok daha güzel geliyor ve rahat sizce Xbox kolu ile rahat eder miyim FIFA oynarken bana bir değişik geliyor.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı