2. el için hangi modele bakayım?2.el bakmanı öneririm. 2.el olmazsa F310 Logitech(1numara) al. Orijinallere benzeyen çakma ve kötü kollardan çok daha iyi bir model.
Yani replika kollardan hangisini alayım o zaman?F310 da denedim elimde 1 orijinal DS4 ve 2 çakma kol var. Biri P4 Plus biri de çakma DS4 net bir şekilde diyebilirim ki çakma kollar F310'dan daha zevkli. Orijinal DS4 ve P4 Plus arasında özellikle tercihh bile yapmıyorum elime hangisi gelirse onunla oynuyorum. F310 gibi bir fosile para verme derim.
Yani replika kollardan hangisini alayım o zaman?
t28 bütçemi aşıyormuş attığınız linktekini alabilirim galiba. Zaten dediğim hikayeli oyunları oynatsın yeter fazla bir beklentim yok.T28 modeli güzeldir.
https://www.hepsiburada.com/torima-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.82.7 bende bu ürün var ilk alışveriş kuponuyla 100 veya 150TL ucuza gelmişti hala duruyorsa o kupon bakın derim.
T28 bütçemi aşıyormuş attığınız linktekini alabilirim galiba. Zaten dediğim hikayeli oyunları oynatsın yeter fazla bir beklentim yok.
T28 linki daha ucuz hocam. Aynı ürün diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.