thehelloworld
Picopat
Daha fazla
Şu an Redmi Airdots S kullanıyorum ancak eskimeye başladı ve müzik zevki olarak tatmin etmiyor. Olabildiğince kaliteli müzik dinlemek amacıyla yeni bir kulaklık almak istiyorum (mikrofon, ANC, ENC gibi özelliklerin kalitesi kötü olsa veya hiç olmasa da olur, yeter ki müzik kaliesi olarak tatmin etsin) ancak model fazlalığı sebebiyle ve ürünlere yapılan olumlu/olumsuz yorumların çokluğu sebebiyle kafam çok karıştı, bu konuda size danışmaya karar verdim. Bütçem 500-700 TL civarı, aklımda:
-Edifier X3
-Edifier X3s
-Haylou W1
-Anker Soundcore R100
-JBL Wave 100
-Taotronics SoundLiberty 97
-Qcy T18
-KZ S1D
-Soundpeats Air 3 (Silikonsuz bir kulaklık ama 14,2 mm sürücüleri ve diğer özellikleri ile kafamı çeliyor, normalde müzik için silikonlu kulaklıklar daha iyi diye biliyorum ancak kağıt üstünde Air 3 de iyi duruyor.)
Modelleri var. Telefonum aptX teknolojisini destekliyor almışken aptX destekli bir şey olsun diye düşünüyorum ama ses kalitesi iyiyse aptX olmaması çok da önemli değil. Sizce hangisini alayım veya önerdiğiniz başka bir model var mı? Teşekkürler.
-Edifier X3
-Edifier X3s
-Haylou W1
-Anker Soundcore R100
-JBL Wave 100
-Taotronics SoundLiberty 97
-Qcy T18
-KZ S1D
-Soundpeats Air 3 (Silikonsuz bir kulaklık ama 14,2 mm sürücüleri ve diğer özellikleri ile kafamı çeliyor, normalde müzik için silikonlu kulaklıklar daha iyi diye biliyorum ancak kağıt üstünde Air 3 de iyi duruyor.)
Modelleri var. Telefonum aptX teknolojisini destekliyor almışken aptX destekli bir şey olsun diye düşünüyorum ama ses kalitesi iyiyse aptX olmaması çok da önemli değil. Sizce hangisini alayım veya önerdiğiniz başka bir model var mı? Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: