Arkadaşlar bilgisayarımda şu anda ihtiyacım olan iki tane bileşen var ama ikisini de aynı anda alacak param yok, sizce 700₺'ye ID-Cooling SE-214-XT ve Rampage TM-501 termal macun mu alayım (stok fan ile oyunda 70-75c° alıyorum) yoksa 500 küsur GB'lık SSD mi alayım (sistemimde şu anda 1TB HDD ve 128 GB SSD var)?
Hocam bana da öyle geliyor ama nedense yaz olunca bu sıcaklık 80-85'e dayanacak gibi geliyor (Ankara'dayım).
Şu anda HDD'ye yüklediğim oyunlardan Hogwarts Legacy harici bir sıkıntı çıkan olmadı ondan soğutucu düşünüyordum.
Hocam bana da öyle geliyor ama nedense yaz olunca bu sıcaklık 80-85'e dayanacak gibi geliyor (Ankara'dayım).
Şu anda HDD'ye yüklediğim oyunlardan Hogwarts Legacy harici bir sıkıntı çıkan olmadı ondan soğutucu düşünüyordum.
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500 GB M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500 GB M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Depolama önemli ama şu anda 1TB HDD yetiyor, AAA oyunlarda da sadece Hogwarts Legacy harici bir sıkıntı yaşamadım.
Sizce sıkıntı yaşar mıyım ilerleyen zamanlarda HDD ile?