7000-9000 TL laptop önerisi

nitro 60 hz alınmaz hocam. ideapad ise ram eklersen düşünülür monster almak tercih değil zorunluluk resmen bu fiyat sekemntinde . Lenovo güzel bir tercih olabilir değerlendireceğim.
Nitronun 120hz modelleri var ancak hangisi belli değil. Monster almayın, çok sorunu var. Ideapad güzel cihaz.
 
Monster kullananlar sıkıntı yok f/p derken kullanmayan herkes kötü diyor. Aşırı kafam karıştı ilk defa laptop tercih edeceğim umarım hüsran ile bitmez
Monster kullananlar grubundayım, sorun yaşayan var. Ancak abartıldığı kadar mı bilemiyorum. Monster biraz kumar gibi, belli olmuyor.
 
Monster kullananlar sıkıntı yok F/P derken kullanmayan herkes kötü diyor. Aşırı kafam karıştı ilk defa laptop tercih edeceğim umarım hüsran ile bitmez.

Abim Monster PC aldı bilgisayarın 3 noktası masaüstünde bile 70 derecenin altına inmiyor ya kasanın inceliğinden aşırı ısınıyor ya da güçlü parçalar takıldığı için(RTX 2070 mi neydi) ama bence kasa inceliğinden çünkü yeni çıkan konsollarda büyük yapılıp delik açılırken abimin bilgisayarının kasası benim GTX1050 Ti bilgisayarımdan ince olması kasa inceliğinden olması ihtimalini arttırıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı