7000 TL 3D yazıcı önerisi

eva 02

Hectopat
Merhaba, 3D yazıcı almak istiyorum. Bu fiyatlara işime yarayabilecek bir 3D yazıcı var mıdır? Aşağıda attığım resimdeki gibi şeyleri basmak için ve button box yapmak için dış kutu basacağım.

1742200902910.png

O fiyata 2.el alırsınız ender3 v2 başlangıç seviyesinde bir yazıcıdır.

2 sene önce başlangıç olarak ender 3v2 almıştım.ilk zamanlar iyi baskı alıyordum.BL touch, wifi bağlantısı,time lapse video çekmek için geliştiğim düzenek falan baya kurcalamıştım ama bir zamandan sonra beni kanser etmeye başladı parçaları gönyesiz çıkartma filament yapışmama sorunu vs en son gittim bambu lab a1 combo aldım tek yaptığım tuşa basmak çok güzel kaliteli bir yazıcı.Ender 3v2 yi şuanda cncye çevire projem var

-Çizim için solidworks,dilimleme için bambu lab studio,ultimaker cura kullanıyorum.Model için grabcad,printables,thingiverse,cults,makerworld gibi siteler var

Merhaba, 3D yazıcı almak istiyorum. Bu fiyatlara işime yarayabilecek bir 3D yazıcı var mıdır? Aşağıda attığım resimdeki gibi şeyleri basmak için ve button box yapmak için dış kutu basacağım.

Eki Görüntüle 2447612
Bu G27 masa sabitleme aparatını bende ürettim. Yazıcı olarak tavsiyem bambu Lab a1 minidir. Parçayı üretmem isterseniz 3dmaker_tr instagram hesabımdan bana ulaşabilirsiniz.

Kendi projenizi yapacaksanız tasarlamayı da öğrenmeniz gerekiyor ya da olan tasarımları değiştirmeyi.

Onun dışında o bütçede sıfır yok 9000 TL'den başlıyor.

Aynen yok :D

Aynen yok :D

Kullanılabilir olduğu nereden çıktı? Yazılımının iyi olup olmadığını biliyor musun? Sorunsuzluğunu biliyor musun?

Çocuklar için hazırlanmış daha baskı alanı bile belli olmayan kaplumbağa hızındaki yazıcıları atmış bana 🤣

Boş keseden sallamak kolay.

Anca ifade atabilirsin zaten diğer mesajlarıma da yaptığın gibi. Sonrası sıkar 😉

Son düzenleme:
Kullanılabilir olduğu nereden çıktı? Yazılımının iyi olup olmadığını biliyor musun? Sorunsuzluğunu biliyor musun?

Çocuklar için hazırlanmış daha baskı alanı bile belli olmayan kaplumbağa hızındaki yazıcıları atmış bana 🤣

Boş keseden sallamak kolay.

Anca ifade atabilirsin zaten diğer mesajlarıma da yaptığın gibi. Sonrası sıkar 😉
Kullanıcının alacağı baskı için gayet yeterli.

Kullanıcının alacağı baskı için gayet yeterli.

12 CM kime yetiyor? Kullanıcı tek bir 200 TL'lik baskı almak için mi alacak yazıcıyı? Sana cevap vermeyip rezil olmanı izleseydim diyorum keşke.

Kendime hakaret ettim 😀

Ha bu arada, diğer ifade spamı yaptığın mesajlarıma cevap yazma çünkü bu sefer kendime hakaret etmeyeceğim.

12 cm kime yetiyor? Kullanıcı tek bir 200 TL'lik baskı almak için mi alacak yazıcıyı? Sana cevap vermeyip rezil olmanı izleseydim diyorum keşke.

Kendime hakaret ettim 😀

Ha bu arada, diğer ifade spamı yaptığın mesajlarıma cevap yazma çünkü bu sefer kendime hakaret etmeyeceğim.

Sakin ol reis ya insanlar ne kadar stresli.

Yeni konular

Geri
Yukarı