Bu G27 masa sabitleme aparatını bende ürettim. Yazıcı olarak tavsiyem bambu Lab a1 minidir. Parçayı üretmem isterseniz 3dmaker_tr instagram hesabımdan bana ulaşabilirsiniz.Merhaba, 3D yazıcı almak istiyorum. Bu fiyatlara işime yarayabilecek bir 3D yazıcı var mıdır? Aşağıda attığım resimdeki gibi şeyleri basmak için ve button box yapmak için dış kutu basacağım.
Eki Görüntüle 2447612
Kendi projenizi yapacaksanız tasarlamayı da öğrenmeniz gerekiyor ya da olan tasarımları değiştirmeyi.
Onun dışında o bütçede sıfır yok 9000 TL'den başlıyor.
![]()
Xyz Printing da Vinci nano 3D Yazıcı Fiyatları ve Özellikleri
Xyz Printing da Vinci nano 3D Yazıcı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Xyz Printing Da Vinci miniMaker Wifi 3D Yazıcı Fiyatları ve Özellikleri
Xyz Printing Da Vinci miniMaker Wifi 3D Yazıcı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Aynen yok![]()
Kullanıcının alacağı baskı için gayet yeterli.Kullanılabilir olduğu nereden çıktı? Yazılımının iyi olup olmadığını biliyor musun? Sorunsuzluğunu biliyor musun?
Çocuklar için hazırlanmış daha baskı alanı bile belli olmayan kaplumbağa hızındaki yazıcıları atmış bana
Boş keseden sallamak kolay.
Anca ifade atabilirsin zaten diğer mesajlarıma da yaptığın gibi. Sonrası sıkar![]()
Kullanıcının alacağı baskı için gayet yeterli.
12 cm kime yetiyor? Kullanıcı tek bir 200 TL'lik baskı almak için mi alacak yazıcıyı? Sana cevap vermeyip rezil olmanı izleseydim diyorum keşke.
Kendime hakaret ettim
Ha bu arada, diğer ifade spamı yaptığın mesajlarıma cevap yazma çünkü bu sefer kendime hakaret etmeyeceğim.
Sakin ol reis ya insanlar ne kadar stresli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.