7000 TL Acer vs Asus vs Lenovo Laptop

rodoplu94

Decapat
Katılım
27 Kasım 2018
Mesajlar
8
Merhabalar,

Yer sorunum olmasından dolayı bir gaming laptop almayı düşünüyorum. Amacım yüksek özellik isteyen oyunları oynamak. Amazondan getirtmek fiyat açısından daha mantıklı duruyor(kargo ve vergilerde dahil).
Standart olarak aradığım özellikler: en az 120hz ekran tazeleme hızı / GTX 1660 Ti

Acer marka amazon / 582 puanlama yapılmış genel yıldız notu: 5 üzerinden 4,2 / alanların %10'u 1 yıldız vermiş ve yazdıkları yorumlar ürünün defolu çıkması, yazılımsal veya donanımsal problemlerden bahsediyorlar. Bu %10'luk problemlerden dolayı kafamda çok soru işaretleri oluştu. Ürün ya tamamen sorunlu gelirse vs. diye bu konudaki görüşlerinizi rica ediyorum. Ürünün Türkiye'de geçerli bir garantisi olmayacak.
Asusa göre artıları / işlemcisi daha iyi 6 çekirdek ve frekans hızı fazla / göreceli bir kavram ama tasarımı daha hoş


Asus marka amazon / 231 puanlama yapılmış genel yıldız notu: 5 üzerinden 3,9 / alanların %16'sı 1 yıldız vermiş ve gene donanımsal ve yazılımsal sorunlardan bahsetmişler. Bunun işlemcisi AMD olması beni düşündürüyor. Fakat bu ürünün Türkiye'de garantisi olacak anladığım kadarıyla uluslararası Asus garantisiyle gelecek ürün.
Acer'e göre artıları / 1 TB HDD var / daha ucuz

Lenovo marka Hepsiburada / bu ürünle ilgili pek şüphelerim yok iyi bir laptop markası diye biliyorum
Diğerlerine göre avantajları 2 yıl garantisi olacak / soğutması vs. diğerlerinden daha iyidir diye tahmin ediyorum
Dezavantajları Asustan 1600 TL / Acerden 1100 TL daha pahalı /

İlk laptop bakarken bütçem 7000 TL idi gittikçe modelleri keşfettikçe arttırmak durumunda kaldım. Lenovo bütçemin bayağı üstünde kalıyor ve beni zorlayacak. Aradığım standart özellikleri yazımın başında belirttim. Bu özelliklerde en f/p ürünü arıyorum. Bu yazdıklarımdan hangisini almak daha mantıklı. Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Asus olan daha mantıklı. Hem dediğiniz gibi +1 TB HDD var ve teknik servisi daha iyi. Ayrıca daha ucuz. Kasa kalitesi ve servis olarak gördüğüm en berbat firmalardan birisi Acer.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı