Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!
www.monsternotebook.com.tr
Monster'ın bu laptopunu gördüm çok öven de var söven de var. Bu arada bu fiyata çok zor çıktım yani bunun üstünü veremem.
HP Pavilion Gaming 15-DK1008NT Intel Core i5 10300H 8GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Son olarak da bunu buldum bu da 1650 Ti ancak ekranı 60 Hz şu an araştırma aşamasındayım bunlardan Monster bana daha iyi gibi geldi çünkü hem 120Hz hem de 1650 Ti'siz hangisini önerirsiniz ya da başka varsa atarsanız mutlu olurum.
Çoğu kişinin merak ettiği konuyu 3 başlıkta inceleğeceğiz. 1. İşlemci ısısı Gaming laptoplardaki işlemci ısısı aslında çok dert edilmemelidir. Nedeni ise işlemciye göre değişmekle beraber ortalama yük altında 60 -105 derece arası işlemciye zarar vermeyecek şekilde üretiyorlar. Zaten işlemciler...
www.technopat.net
Isıya takılma hocam zaten tehlikeli ısıda laptop kendini kapatır.
Çoğu kişinin merak ettiği konuyu 3 başlıkta inceleğeceğiz. 1. İşlemci ısısı Gaming laptoplardaki işlemci ısısı aslında çok dert edilmemelidir. Nedeni ise işlemciye göre değişmekle beraber ortalama yük altında 60 -105 derece arası işlemciye zarar vermeyecek şekilde üretiyorlar. Zaten işlemciler...
www.technopat.net
Isıya takılma hocam zaten tehlikeli ısıda laptop kendini kapatır.