7000 TL civarına laptop

• Konuyu başlatan Wade
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 70
  • Görüntüleme 2.307
Bütçe
7000

Wade

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 7000TL civarına laptop önerebilir misiniz?
Monster'ın bu laptopunu gördüm çok öven de var söven de var. Bu arada bu fiyata çok zor çıktım yani bunun üstünü veremem.

Ayrıca gamegarajında bu laptopunu buldum 144 Hz ama 1650 ekran kartı var bir de biraz kısılmış versiyonu.

Son olarak da bunu buldum bu da 1650 Ti ancak ekranı 60 Hz şu an araştırma aşamasındayım bunlardan Monster bana daha iyi gibi geldi çünkü hem 120Hz hem de 1650 Ti'siz hangisini önerirsiniz ya da başka varsa atarsanız mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam altına soğutucu fan alsam o zaman nasıl olur peki normal hali gibi ısınır mı?

Isıya takılma hocam zaten tehlikeli ısıda laptop kendini kapatır.

Hocam altına soğutucu fan alsam o zaman nasıl olur peki normal hali gibi ısınır mı?

Hocam soğutucu hiçbir işe yaramaz çünkü altı fazla delikli değil ayrıca kasası leğen gibi kalitesiz.
Hocam peki bir öneriniz var mı?

Isıya takılma hocam zaten tehlikeli ısıda laptop kendini kapatır.

Tehlikeli ısı olmasa da yüksek ısılarda laptop kasar ( bende de ısınma sorunlu bir laptop var) yani takılmamak saçma olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı