7000 TL ekran kartı önerisi

FSR gibimsi teknolojileri uzun vade de çok kötü. Bu sebeple uzun kullanımda sorun yaratabilir.

FSR tamamen isteğe bağlı bir şey ve DLSS ile FSR bence aktif kullanım için hala yeterli değil. Ayrıca FSR neden uzun kullanıma etki etsin? 2. elde bu fiyata gelecek RX 6700 XT, Arc A750'den çok daha güçlü bir ürün. 5600XT kullanıyorum bu kartta bile GoW, RDR2 ve Witcher 3 akıyor.

5600XT kullanıyorum bu kartta bile GoW, RDR2 ve Witcher 3 akıyor.
60 ila 90 FPS arası stabil bir akış değil. Ben 4060 kullanıyorum. Bu kart ile Witcher 3'te 1080p'de görüntü kaybı olmadan DLSS ve FG açıyorum. Bu sayede oyunda FPS'im 180-200'lere kadar geliyor. Ayrıca kısa bir süreliğine ARC A750'de kullandım. XeSS ile FSR'ın arasında gözle görülür bir fark var. Bu sebeple FSR'ı hiçbir oyunda açmamayı tavsiye ediyorum.

Test:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…