7000 TL Ender 3 V2 Neo tarzı 3D yazıcı önerisi

stiera

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün 2. el 3D yazıcı almaya gideceğim ama aklıma takılan birkaç şey var.
Alacağım yazıcı Ender 3 S1, bana 7000 TL fiyat çektiler ve dediklerine göre, ofislerinde bu yazicilari 5 Ay'a kadar kullanıp tamir ve bakımlarını yapıp satıyorlarmış, eğer temiz ise bunu almayı planlıyorum. Ama bunun yerine sıfır Ender 3 V2 Neo tarzı bir makine almamı önerir misiniz? Evde kendim küçük şeyler basmak için kullanacağım, en fazla 1 yıl bende duracak ve bu 1 yılda en fazla 50 baskı alırım diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında V3 SE alacaktım ama stoklar bitmis varsa da 10-11 bin TL civarında yorumunuzu değerlendireceğim teşekkürler
Hocam merhaba. Ben de aynı durumdaydım, bence ikinci el alma. Ben buradan Birşeyler yapalım aldım. Teslim şubat başı ama ona dikkat et. Ben de aldım bekliyorum. 2 hafta önce sipariş ettim 7.550tl idi. Şu an 7800tl ile ön sipariş alıyor. Cihaz 2023te piyasaya çıktı ve özellikleri çok iyi fiyatına göre. @Salih Gürbüz bana da tavsiye etti cihazı, baktım ve direkt sipariş ettim bir de @Siyah Martı tavsiye etti tabi

Gene yakın fiyatlardan satılır gibi:Creality Ender-3 V3 Se

Hocam kusura bakmayın biraz geç yazıyorum ama 2. el bir el yapımı makineye baktım, çift Z eksenli bayağı özellikli bir makine 73 gün baskı alınmış bazı parçaları 3D yazıcı'dan bazıları sunta ve CNC makinesı ile yapılmış ben sevdim ama görüntüsü pek hoş değil. Artı tabelasını aynadan yapmış yerinden çıkmayan bir tablası var bunun yerine sizin önerdiğiniz B3 SE makinesını alabilirim ama site güvenilir mi, herhangi bir şey olduğunda garanti veriyor mu? Benim alacağım kişi kendi ürettiği ve kullandığı için 2 yıl garanti veriyor. Ne sıkıntısı olursa ben yaparım diyor. Kafam çok karışık bana yardımcı olun lütfen

@Siyah Martı abi çok güzel bir ender 3 V3 SE buldum 1 aylık diyor 2. el ne kadar kullanılmış bilmiyorum ama tüm her şeyi ile alacagım 9000 TL dedi. Az daha pazarlık yaparım belki düşer belki de yarım top filement alırım. Sizin dediğiniz siteyi babam sevmedim siteyi dedi. Oradan almıyor onun yerine 2. eli al dedi sizce hangisi? Bir şeyler yapalım sitesi hariç.

Son düzenleyen: Moderatör:

@Siyah Martı babamın zorla larıyla o siteden alışveriş yaptırmıyor keşke alabilseydik ama 8800 TL'ye Hepsiburada'da ender 3 S1 buldum sıfır makine ve bir de ender 3 V3 SE var 2. el 1 aylık 9000 TL diyorlar sence hangisini almalıyım herkes çok konuşuyor kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…